Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
Hát azért nézz körbe a használt piacon.
Egy 3G még mindig 40-50 körül megy a 3GS 60-70 között.
Én pl 2 éve vettem a 3G-met 56 k-ért ikon 200-al. 3G is azért lett mert okos telót akartam.Lehetett akkoriban választani HTC Diamond vagy Samu Omnia meg az első Droidos telók közül hasonló árban.Nézz körbe most melyiknek mennyit ér.
Persze már akkor megkaptam,hogy "kékvérű" meg "hypehonos" meg a többi marhaságot. De amikor ők vették a 90-100-ks droidokat mélyen hallgattak.Amiket most jó ha 30-40-ért beszámolnak nekik.
Minden nézőpont kérdése.
A i4 árát viszont még mindig sokkalom előfizetéssel de használtan ügye nem nagyon lehet venni.A 3GS 77k 2 év rablánccal nagyot azon se fogsz bukni ha 2 év múlva el akarod majd adni.
Hidd el, piszkosul tartják az árukat. -
Alex91
félisten
Azért vedd figyelembe, hogy az Apple termékek ujonnali bolti ara általában a termek eletciklusanak végéig ugyanannyi! Mig a többi telorol (PC-rol) ez nem mondható el! Szerintem ezért is tartják jobban az árukat. Mert te megveszed a boltban 200k-ért az Apple cuccot, es az fel év múlva is 200k lesz a boltban. Mig megveszel egy másik telot 150k-ért, ami fel év múlva mar a boltban is csak 100k-t ér...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MIUI / HyperOS topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mikrotik routerek
- Diablo IV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Így használod a ChatGPT-t
- Windows 10
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 256GB Space Black gyárilag független
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4469
- iPhone 12 Pro 128GB Yettel Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4470
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest