- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Android szakmai topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
válasz
Quasi_modo #41 üzenetére
De ezt mondod. Nem is befektetésnek szánja az ember, hisz akkor keresne is rajta, nem?
Ha az számít, mennyit fizetsz ki valamiért, akkor az miért ne számíthatna, hogy mennyiért tudod eladni? (Már ha el akarod adni, persze). Mind2 esetben arról van szó, hogy mennyibe van neked egy termék. És ha jól tartja az árát egy drágább gép, akkor nincs annyival többe, mint amennyivel drágább egy másiknál, ami mondjuk eladhatatlan. Nem tudom, ezen amúgy mi nem világos. De ettől függetlenül, az az elv, hogy valaki nem teszi pénzzé az elavult gépeit, számomra az is érthető, hisz ezzel az erővel, olyan, mintha lizingelné csak az ember, de aki tudja, hogy pénzzé fogja tenni, még mielőtt már csak a méhbe lehetne vinni, annál szerintem teljesen érthető, hogy az értéktartást is figyelembe veszi. Autókat, ingatlanokat is elajándékozol, miután "kinőtted"?
Persze, azok nagyobb tételek (bár rohangál a városban pár autó-motor, ami kevesebbet ér, mint egy iPhone sztem) ők is dobják el, ha újat vesznek?
Tudod, aki a kicsit nem becsüli... Persze egy kínais szakadt farmert nem fogok pénzzé tenni, de ha egy telefon ér még 30-40 ezret, azt sztem bátran el lehet adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Milyen SSD-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Parfüm topik
- Windows 11
- OLED TV topic
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest