- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
nem ez az oka, ez az apple stratégiája. Egyébként meg nekem az ios 4 szinte semmit nem hozott. Nekem a vas kellett, ezért vettem a 4est. a 3mas rendszer is tökéletes volt. multitask felesleges, ahogy azt a wp7 is mutatja, vagy ahol kell, ott eddig is megoldható/áthidalható volt. a többi apróság jb után eddig is ment, legyen az háttérkép, vagy mappák. Egyik sem fontos nekem. De biztos van olyan akinek igen. azoknak ez öröm.
-
joey04
titán
válasz
mrhitoshi #109 üzenetére
mondjuk ott ferdítesz, hogy ez nem tetszés kérdése, ezek hátrányok. az egy dolog, hogy téged nem zavarnak. és igen, sokkal nagyobb agymosás van a samoled körül, mint bármelyik apple termék körül. és elég sok pluszt kapok, mert gyorsabb, stabilabb, jobb a support, minőségibb anyagok, jobb kijelző, nagyobb belső tárhely. hátrány meg csak a megkötések miatt van, de azt meg ellensúlyozza, hogy pont ezért biztonságosabb is. meg ugye nem is 80k eleve a difi, hiszen dominóban az i4 180k, a sgs 131k
-
joey04
titán
figyelj én elfogadom a véleményed, de nem osztom. téged nem zavar, engem nagyon is. az meg, hogy a túlszaturáltságon lovagolni kreténség, kb olyan mint amikor Zoltanfi nem értette, hogy miért szidják az n95 fotókon a valóságtól eltérő színeket. meg ez csak egy hiba a sokból. neked megfelel, legyen. de ha ez zavar másokat az nem kreténség.
-
joey04
titán
-
joey04
titán
válasz
Mr. Teddy #61 üzenetére
Persze, és nem csak az Applenek jobb (ami ugye LG kijelző, ahogy a cikkben is leírták). Az slcd-vel szerelt gépeknek is szebb a kijelzőjük, és akkor ilyen SE Arc, meg LG Black ki sem jött... Nem olyan jó az a Samoled, csak etetik a jónépet. 5 percig nyálcsorgás, utána meg már kimondottam zavaró. Netezés közben meg egyenesen idegesítő a hibái miatt.
szerk: jó példa, a kis meizu M9: [link]
balra Omnia7, SAMOLED.
-
joey04
titán
ezt az utat jártam be én is, 2 dologban nem értek egyet, egy pozitív és egy negatív:
nekem nem karcolódik, bár hamar vettem rá tokot. de a kijelző sem karcolódik. az antenna para viszont "működik", bár hétköznapi használat során nem zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Nyaralás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Jövedelem
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmvilág
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest