- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kashim
őstag
Szabadon használható, rengeteg hasonló távirányítós progi van App Store-ben haxolás nélkül. (tv-hez is stb...)
Igazából audioként küldi ki a jelet szerintem, ezért is kell felnyomni a hangerőt ha valami hasonlót akarsz használni.
Én pl. otthon csináltam magamnak két infra led-ből meg egy jack dugóból egy jeladó vackot, letöltöttem dslr.botot, bedugtam a kreálmányt és tudom használni a fényképezőmhöz kioldónak, csomó mindent lehet rajt állítani, pl.: időközönként lőjjön egyet time lapse videókhoz.
Valószínű bármelyik dslr-rel működik a cucc amin van infra vevő. -
r3dsnake
nagyúr
Nagyon jo otlet, de ehhez nem fog kelleni jailbreak? Regebben volt ilyen homemade kit a szifon.com-on, ahhoz kellett. Furcsa lenne, ha szabadon hasznalhato lenne a jack.
-
törölt tag
-
Droidhoz is jöhetne, mert ez kivételesen nem hülyeség.
-
sirály12
őstag
Nem értitek a lényeget!
Ez jobb, mert ez iphonhoz van! Ezért jobb!
-
Tigerclaw
nagyúr
24 dollárért meg lehet venni az E-bay-en az Aputure digitális időzítőjét, ami szintén tud többféle kioldást:
http://www.aputure.com/en/product/digital_timer_remote_shutter.php
-
Milyen képet készít
.... (általános megmaradt emlék a reklám után...)
-
-
rankesz
veterán
Hát, Chainfire ennél egy "kicsit" továbbvitte az ötletét, már elég jó ideje elérhető Play-en
Érdemes a kapcsolódó videókat megnézni, nem kicsit profi a cucc...
-
HuMarc
veterán
Milyen hosszú ez a vezeték? 2 m hosszú? Szerintem sokkal hasznosabb lenne, ha lenne a program, meg egy Bluetooth-stick, amit a kamerába lehet dugni és akkor ugyanez vezeték nélkül...
-
defi
tag
Nekem nem tűnik sokkal hasznosabbnak mint egy gyári időzítő, de mivel fele annyiba kerül így eléggé jó cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon )
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- Nikon Z50 II kit DX 16-50 f/3.5-6.3 VR, & (DX 50-250 f/4.5-6.3 VR)
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest