- Mobil flották
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Látnok
aktív tag
Szervusz!
Ez szinte minden esetben így van, ha droid és apple egy hírbe kerül, bármilyen kontextusban. És persze fordítva is így van, hiszen az apple fanok között is van sok jó képességű megmondóember. (lásd Búvártacskó, bármelyik topicban szinte minden hír esetében).
Viszont nekem tényleg jobban tetszik a kör alakú számlap, mondom ezt úgy, hogy szó sem esik egyik gyártmány képességeiről, tudásáról, alkalmasságáról. (bár valószínűleg iphone mellé jobb az apple watch), de akkor is üdvözlendő a választás lehetősége, ahogy azt te is megfogalmaztad. Én azonban még várom az"igazit".
-
Látnok
aktív tag
Bevallom, nekem is szimpatikusabb az kerek számlapos, óra, emiatt okos órában is inkább az ilyen formákkal rendelkezők tetszenek.
Az azonban bizonyos, hogy lehet praktikus funkciókat telepíteni órára, így én életképesnek látom ezt a piacot. Remélhetőleg az akkumulátor technológia is eljut arra a szintre, hogy értelmes ideig működhessen egy ilyen óra.
Mondjuk az igazi, egy olyan óra lenne, ami akár mechanikus szerkezettel ,de önállóan működik, és a kijelzőn csupán akkor jelenik meg az üzenet, stb.., amikor az aktuális, de egyébként átlátszó, és alatta a hagyományos óra működne. így viszonylag kevés energiára lenne szükség az üzemeléshez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Energiaital topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest