Hirdetés
- iPhone topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Apple Watch
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Aktív témák
-
Nem tudom, hogy jól csináltam-e?
Git clone-oztam a Mahtab repót és lett egy padavan-ng mappám. A benne lévő common.tar.xz fájlt kicsomagoltam a /home/akarki mappába és lett egy common mappám, amit átneveztem Prometheus_Mahtab mappának és ebbe belemásoltam a padavan-ng mappát. Beléptem a Prometheus_Mahtab mappába és kiadtam a
chmod +x start.sh parancsot , majd indítottam a scriptet. Töröltem a router configot. Uopdateltem a scripteket rükverzben , először a patch-ot , aztán az intabil, , majd a stable scripteket. , aztán updateltem a forrásokat és már buildelődik a toolchain!!!
Halvány Fingom nem volt róla , hogy hogy kell csinálni, ilyenkor mekkpróbálok analógiákban törni a fejem.
Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite C850 - Intel B960 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi