- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
Azért ez egy "picit" ki van sarkítva. Teljesen embertípus függő. Vannak olyan emberek, akik szeretnek mindenbe belefogni, minden érdekli őket, mindennel kell foglalkozniuk, pörögnek, intézkednek, cselekednek. Ezek a munkák sajnos többségében nem járnak automatikusan együtt jó fizetéssel.
Mondok egy példát. Van olyan multicég, ahol pl. én a jelenlegi fizetésem 2-3x-osát is megkaphatnám, ráadásul még hívtak is, de nem mentem. Miért? Mert tudom, hogy az a cég és kiemelten az a terület unalmas, egysíkú, adminisztratív, kb. látszattevékenységet végez. Lehet, hogy jó a fizu, de mit ér az ember vele, ha belefásul néhány hónap alatt? Természetesen vannak olyanok, akiknek az tökéletes, de nekem nem. Nem egyedi eset, rengetegen gondolkodnak így, hogy na, kevesebb a fizu, viszont a munka érdekes, változatos, kreatív. Simán el tudom képzelni, hogy egy olyan munkakör, amiben a cikkíró dolgozik, több, mint érdekes. Nap mint nap más kihívásokat kell leküzdenie, döntéseket hoznia, és ami talán a legfontosabb: önállóan dolgozik, saját felelősségére. Ezek rengeteg embernek döntő szempontok, a fizetés kárára is (természetesen egy bizonyos határig). Egy multinál (vagy akármelyik nagyobb cégnél) hány embernek adatik olyan lehetőség, hogy önálló döntéseket hozzon, saját programot írjon, azt bevezesse, ráadásul mindebben támogassák is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Androidos tablet topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gmail
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged