- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Még egy Reno15 érkezett
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
válasz
szab.tam
üzenetére
Próbálok sorban válaszolni:
- passzív hűtés: meg sem fordult a fejemben, látva azt a mennyiségű fémet,amit Te beépítettél. Így is derékfájós vagyok.

Zaj: mint írtad is, ez relatív dolog, mindenkinek más az ingerküszöbe. Nálam a szivattyúnak van minimális búgó hangja, a vinyót pedig nem hallom.
A kandalf házam készítésénél írtam, hogy törekedtem arra, hogy minden a házon belül helyezkedjen el. Most ez a koncepció a krómcsövek miatt megváltozott. Külföldi fórumon is írták, hogy ez a ház elég nagy ahhoz, hogy megfelelő hőcserélő befért volna. Én másként gondoltam.
Ezért látszik hátul 2 gyors csatlakozós vízcső, amire egy nova 1080 radiátor csatlakozik, amin 4 db 180-as venti forog 600rpm sebességgel.A gépben a ramokon kívül minden vízzel van hűtve, plusz ventilátor nincs behelyezve, aminek látszódik is a hiánya. valószínűleg a fenti plexit kiszerelem, és az eredeti rácsot visszateszem, mivel megreked a levegő. Jelenleg a gépház oldala le van szerelve.
A gép eredeti 5,25"-os helyén csak elektronikai elemek, front panel csatlakozók és a hozzájuk tartozó kábelek vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iPhone topik
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Sorozatok
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest