- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
ha az egyik zaj elnyomja a másikat, az hasonlatos megoldás ahhoz, ha a fejfájást bokánrugással csillapítanak...
igazad van. viszont azt elfelejted, hogy nem tudok raszolni a szomszedra, hogy ne bassza be az ajtot, es nem tudom lezarni az utcat, hogy ne jarjanak az autok, lyukas kipufogoval.
-
moli.hu
őstag
Egy májusi éjszakán nem tudtam elaludni a bekapcsolva hagyott számítógépem zaja mellett.
en a szerverem a haloszobaba raktam be. a legaramlas zaja ugyanis elnyom minden mas zajt, amik raadasul esetiek (elhalado auto, becsapodo ajto, hazatantorgo reszeg) es igy hirtelenek, zavaroak. szemben a gep allando, konstans, hatterzajaval.
igy sokkal jobban tudok aludni.plusz ezzel a zajt szamuztem a nappalimbol, ahol viszont zavaro, mert az alapzaj elnyomja a tevet, amit fel kellett hangositani.
kettot egycsapasra - ingyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest