Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szab.tam

nagyúr

:R :R :R

(#98) wad

a hőfokok olyan szempontból változtak főként a + 2 kiló bordával, hogy elnyúlt a felfűtési görbe. az alsó kis chipset bordák (2*4 db),kerültek be legutoljára. azok hoztak némi csökkenést.
    és az új nagyok nem csak szembe lett forgatva, hanem előtte azok sehogy nem voltak ott. tehát eleve szembeforgatva kerültek + anyagként beépítésre. előtte volt még pár bővítés kíséreltem, de kivettem őket, mert nagyon gány módon néztek ki.
    valószínű egyelőre ez a bővítés marad. főként, mert tetszik is...

(#104) protosz1988

gondolkoztam rajta, mit is fogok mondani, ha ilyet kérdeznek. passz...
    a lehetetlensége abban áll, hogy képtelenség előre árat mondani rá. mert az előre kalkuláltnak lehet nyugodtan a duplája is. ilyet pedig egy megrendelő sem nyelne be.
    és ahhoz, hogy ilyen ne fordulhasson elő, még sok tapasztalatot kell gyűjtenem.
    aztán lehet, hogy akad olyan elmebeteg kolléga, aki azt mondja, hogy nem érdekli a végösszeg, csak követhető és elszámolható legyen, és csináljuk, mert itt a quad sli, és nagyon hangos...

de most valszeg azt sem, mert elteltem a témával. jó a zacher szelet, de nem egymás után 10...

mint mondtam, megvan a ház ötlete. benne egy forradalmian innovatív ötlettel, ami kicsit átszabja a házakkal kapcsolatos elképzeléseket. nem kapkodom el, mert nem hiszem, hogy bárkinek az eszébe jutna. (és hát ugye a szabadalmi védettség sok idő és pénz...)

(#105) Med1on

hát igen. amikor a japcsik majd becsöngetnek, (mert a kóreai brigád lemarad a városnézős taxis miatt a találkáról), és elviszik jópénzért a prototípust, sűrű meghajlások közepette, valószínű átformálom a dollárral és yennel szembeni averzióimat...

egy 2 gpu-s kártyát is simán lehűtene a monstrum. a járatok végig ki lettek marva. 12 db. több lehetőségem van. vagy gpu-nként bevetek 4 db-ot, és a 2. emeletre csak 4 db. szállít fel hőt. vagy ha a hőmennyiséggel lenne gond, akkor egy 3. emeletet építenék. ez is lehetséges. a variálhatóság, bővíthetőség be lett kalkulálva.

más a probléma. túl zsúfolt a nyák. csak átalakított fullcover blokkal lehetne nekiállni. azzal a megoldásal, amit az interjúban említettem is. fullcover blokkba ágyazott réz laposrúd, és abból hoznák ki a meleget a hőcsövek.

drága, macera, de lehetséges. sőt, sli is, csak jó hosszú sli híd kell. és kérdés, hogy az sli híd + 2*riser mit szólnának az egészhez... :F

Új hozzászólás Aktív témák