- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
#16939776 #10 üzenetére
Akkor viszont ne vegyünk semmit, mert az autógumi is elhasználódik egyszer, egy autó miatt ne akarjuk előrébb haladni....
Hozzáteszem, nekem 5 éves az ilyen Asetektől származó még első generációs hűtőm.. Ismerősnek 5 éve 0-24-be megy.. Ezt értsd úgy, hogy folyamatosan...
Kb ugyanakkora eséllyel megy tönkre a pumpa, mint egy ventilátor, ja nem, mert por se jut be abba a kis elektro-motorba, ami egy ekkora darab műanyagot hajt... Merthogy ez a "pumpa".
Na, szóval ezen amúgy kb ez tud tönkremenni.. Eltörni nem fog az a 3 kis lapát, ami a vizet "hajtja" ... Elektronika meg kb annyi benne, mint egy PWM-es ventilátorban. Faék.
A rászerelt ventilátor siklócsapágya hamarabb áll be, mint ez a kis propeller...
@Cifu : Én próbáltam mindkettőt, ez a kompakt víz alacsonyabb hőfokot képes tartani, ugyanazon procival.
Teszteltem gyári léggel, illetve toronyhűtésekkel szemben is, kisebb-nagyobb verziókat próbálva.
Hatékonyabb inkább én azt mondom, és én pl 1db Coolink Swif2-essel használtam, ami a leghalkabb kb. Inkább azt mondom hangtalan. A pumpa pedig szintén nulla zajjal üzemel. Persze a pumpát is fel lehet tekerni, de felesleges.
i7-6700K-val bármit hajlandó vagyok letesztelni a régi Asetek LCLC-vel
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- BestBuy topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Lexus, Toyota topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HP Rack és Tower szerver bazár
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest