- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na végig olvastam. Ez igazából csak egy kirándulás beszámolása ill. P45 nagyvonalú bemutatása. Azért tetszett a cikk.
Mivel én várom az E3140-t és nem biztos, h megvenném a megjelenés napján, így számomra érdekesnek tűnik a P45. Kb. együtt fog megjelenni az E3xxx-es procikkal. Kisebb csíkszélesség kevesebb hőt és kevesebb áramot jelent. Ami nekem számít, mert ultra halk PC párti vagyok, ezért jó ha kevesebb hőt termel az a gép. Mivel nagyon sokat megy a gép is, ezért a fogyasztása is ha kevesebb mutat, csak jó. Tuningban pedig biztos, h lesz legalább olyan jó, mint a P35, sőt annál is jobbnak kellene lennie, bár már az is elég jó.
Szóval én várom az Asus, de inkább az olcsóbb és ugyanolyan jó Gigabyte P45 lapokat. Aztán lehet, h majd maradok a Giga P35-DS3-nál. Ha ennél sokkal többe kerül ennek P45 megfelelője, akkor biztos maradok az eredeti tervemnél. Elvből nem adok többet 25 ezer ft-nál többet egy alaplapért. Kivétel, ha van rajta jó (DVI és HDMI) integrált videókártya, amivel kiváltok plussz egy felesleges hőforrást, a VGA kártyát (nem nagyon játszok), de ilyen sajnos nem nagyon van. Nos, remélem nyáron már upgradelhetek egy ismét 3 évre szóló, jó ár/érték arányú PC-be, amire nem megy rá a gatyám.
-
törölt tag
válasz
Overlocker #20 üzenetére
Bocsi. Nem olvastam végig, még csak bele. Nem volt időm, de ezt megláttam. X36, X48-re írták a 90nm-t. P35-t nem láttam, de akkor biztos benne van. Na megyek olvasni és köszi.
-
törölt tag
A P35-ös alaplapok hány nm-es csíkszélességgel szereltek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Brave
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- YouTube
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- eBay
- További aktív témák...
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest