- Apple Watch
- iPhone topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atos23
senior tag
válasz
üzenetére
Szerintem sem a tanulni vágyó (?remélem?) srácokkal van a baj, hanem hogy az ugyanilyen suliba járó ismerős kissrác osztályában a 2 éves suli alatt egyszer szétszedtek, majd összeraktak egy Pentium1 számítógépet az Úr 2010.-edik esztendejében.
Persze az OSI modellből rétegenként és protokollonként feleltetnek, vizsgáztatnak, és álmunkból felébresztve is meg kell írniuk Excelben valami összetett függvényt, ami kiszámolja, hogy Kati néne almáinak hány százaléka lett az idén kukacos.Suli után meg magyarázzam meg a kissrácnak, hogy azért nem segítek létszámstopp és válság közepén a cégünkhöz bejutni, mert lehet első munkanapon ki kellene menni egy szétesett RAID-hez. Aztán én vagyok a mocskosszemétláda, aki nem értékeli a lelkesedést

-
Atos23
senior tag
válasz
üzenetére
Igen, akad ilyen is köztünk.
Ellenben most nagyon népszerű lett a Számítógép karbantartó és szerelő OKJ szakma. Nagyon Off topik lenne, talán szentelek is egyszer egy írást annak, hogy mik lesznek ennek a népszerű szakma elterjedésének a következményei. Aki ismert elméleti szakembereket, és buherátor Pistikéket, az tudja

-
Tikakukac
titán
válasz
üzenetére
Ezzel tisztában is vagyok, de egyik barátomék csinálták akik fémekkel foglalkoznak úgy 50 éve szóval a végeredmény csak a gépeiken és a szaktudásukon múlt. De mivel a P4-em úgyis hamarabb blokk limites nem pedig hőleadón vagy keringetőn múlik édesmindegy milyen lett a végeredmény

Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bluetooth hangszórók
- Kedvcsinálót kapott az Avatar: Frontiers of Pandora - From the Ashes
- Battlefield 6
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple Watch
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest