- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack O'Neill
tag
Sztem az 55Wattos a sima 4magos Clarksfield végülis IGP nélkül, csak a diagramm szól az Arrandale-ről, ami így kicsit nekem zavaró.
U.I: Azért azt is megnézném hogy az asztali Phenom hol fogja ennek a teljesítményét hozni: Sehol...
Ahol kell a több mag ereje ott a Nehalem eddig is brutálisan erős volt, ahol nem kell ott meg a Turbo feltolja az órajelét a maradék magoknak, mert tuti nagyon fejlett energiamenedzsmentel készül és azzal veri el.
OK...én aláírom hogy az 55Watt nem kevés, de ahogy elöttem is írták, ahová ezt a monstrumot szánják nem ez a szempont...tervező laptoba tökéletes. És normál használat közben biztos jóval alacsonyabb ez az érték. Reméljük a PH majd tesztel nekünk!!! -
Jack O'Neill
tag
válasz
#65675776 #11 üzenetére
Csak én látom rosszul, vagy azon a szerencsétlen blokkdiagrammon rajta virít az IGP is???...HA azzal együtt értendő az 55Watt, akkor nem is olyan rossz ez a proci, különösen ...hogy ott virít mellette az IMC is...és mikor teker 100%-on egy proci? Az esetek 1%-ban..nagyrészt idle csücsül a seggén...
Mod: Vagy ha külön csak a 4magos clarksfieldről van szó akkor sem rossz az, de akkor meg a hír nem pontos egészen mert a blokkdiagramm nem vág össze a hírrel egészen akkor
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest