Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Silenzio

addikt

válasz hallador #100 üzenetére

Valószínűleg a fogalmazás nem megy, kedves fórumtárs. Ha tudnád, ki vagyok, valszeg jönne egy "hold my beer" pillanat. De akkor most vesézzük szét "csupa arany állítmányod" nyelvészeti retorikai elvek mentén:

"Valamint megmutattam a cikket azon ügyfelünknek, akik éppen vettek 50 455 g7-et, mosolyogtak egyet és valóban nagyon gyors a 4700u, csak éppen szintetikus teszteken, valójában amikor tényleg arra kerül a sor, hogy hónapokig használni kell a gépeket, akkor ez csak szimplán nem a teszt eredményeket tükrözi a mindennapi élet. (Igaz 8-as sorozatú Intelekről van szó. Nem Iris-es, hanem 620-as VGA-val.)"

Kiemeltem a lényeget félkövérrel. A lényegi rész miatt a bekezdésből nem derül ki, ki állítja, az ügyfeled, akiK (szép egyeztetési hiba) éppen vettek 50 455 G7-et, vagy esetleg Te. Az egyet után, "és" elé vessző kéne, mert bővített mellékmondat, még nagyobb probléma, hogy nem áll fent egyértelmű logikai kapcsolat a mondat első fele és a folytatás közt. Azért nagyon gyors, mert épp vettek egyet, vagy miért? Kinek az aggálya az, hogy a 4700U nagyon gyors, de a mindennapi tapasztalatok mást tükröznek? Honnan lehet tudni, mikor az első, ezzel szerelt laptopok nyár eleje óta elérhetők? "Akkor ez csak szimplán nem a teszt eredményeket tükrözi a mindennapi élet" - Ez már nem is egyeztetési hiba, ez kérlek dadaizmus.

Szóval most csupasz seggel futottál a f@szerdőbe. Mielőtt visszaoltasz valakit, tanulj meg normálisan, igényesen, magyarul és EGYÉRTELMŰEN fogalmazni. Amit írtál, nem többértelmű, hanem ÉRTELMETLEN, enigmatikus, zavaros hülyeség.

A magam részéről: 4700U-val szerelt laptopot vettem, majd eladtam havernak, fele annyiért vettem egy 4500-assal szerelt Asust 1650-es GPU-val. Kipofoztam egy gyors 1 terás SSD-vel és 16 Giga CL16-os rammal. Így számomra tökéletes. Végre nyugdíjazhatom az asztalit. Eddig nem találtam olyan laptopot, ami a 3770-es i7-esemet (ami 8 éves) megközelítette volna, a Ryzen 5 viszont jó 80%-kal gyorsabb, a Ryzen7-es meg két - két és félszer volt gyorsabb... Mégpedig nem szintetikus tesztekben, hanem abban, amire nekem erős gép kell, 4K videovágásban és renderelésben. Nem beszélve az NVME SSD-ről, 1200 Mbyte-tal másoltam tartós sebességgel ugyanarra a meghajtóra, tehát egyszerre írás ÉS olvasás. Lenyűgöző.

• Silenzio

addikt

válasz hallador #51 üzenetére

"De olyan teszt mikor lesz, hogy mondjuk munkagéppel, 6 hónapig használtok egy gépet, és annak az eredményeit hozzátok le?"

Ez mit jelent? De komolyan? Nagy szakértő lehetsz ezzel az ócska blöffel. :U

Új hozzászólás Aktív témák