Új hozzászólás Aktív témák
-
Cefet
aktív tag
Háj skacok. Tegnap este olvasgattam a tesztet és a hozzászólásokat, de csak most jutottam oda, hogy én is elmondhassam a véleményemet.
Tehát: a teszt részletes, kimerítő, és amennyire én meg tudom ítélni, a szerző szakmai hozzáértésével sincs semmi gond. Viszont a mérési koncepció láttán - mint már többen - én is fanyalgok egy kicsit. Láttam az érveket pro és kontra, meg is értem, és mégis...
Aki gyakran jár ide olvasgatni, tanulni, az tudhatja: Oliverda nem egy Intel fan, aki erre célzott az elég sügér. Ő a tesztet így csinálta, aminek ilyen eredménye született, amit el kell fogadni. Már csak azért is mert nem sok ember lenne itt, aki hasonlóan meg tudta volna csinálni. Az viszont tagadhatatlan, hogy egy kicsit felemás, félrevezető ez az eredmény, mert aki elolvassa, és nem érti meg, hogy ez csak x86 teszt, az hibás következtetéseket vonhat le. Még úgy is, hogy a cikkben szerepel: a Brazos erősebb GPU-ban.
Én is most vettem egy Brazost és elmondhatom, hogy átlagos használat mellett NAGYON felette áll egy Atom-os gépnek. Sokan el sem hinnétek mennyire. Ha nem akar az ember az újabb játékokkal nyomulni, akkor mindenre elég. És mindezt úgy, hogy - kis túlzással - két lapos elemről elmegy egy hétig. Ezt kellett volna szerintem egy kicsit jobban hangsúlyozni.Egy kicsit off, de azért leírom, - talán ötleteket is adok - hogy nekem napelemekről megy a gépecske. 12 V-ról normál üzem mellett alig több mint 1 A az áramfelvétel, tehát 12 W a fogyasztás. Ehhez azt hiszem nem kell kommentár. Egy közepes (40-50Ah) akkuról simán elmegy két napig napsütés nélkül is.
De ilyen kicsi fogyasztás mellett egy 50-60 W-os napelem modul még borúsabb időben is szinten tudja tartani az akkut.
Ideális netes gép: gyönyörű (viaLan EPC3 ház) és csendes, erős (amennyire kell) de kicsi és nem fogyaszt sokat.
Egyetlen szó ami mindent elmond: Végre!
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged