Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
mondjuk amiket láttam képeket belakott rendszerről, az sem volt túl szép. pont a múltkor linkelt be mm egy ilyen képet összehasonlításként, de még talán csúnyább volt, mint üresen. pontosan azért, mert a csempekészítők nem tartják tiszteletben a felület képét, nem odaillő cuccokat csinálnak (lásd például az imdb csempét).
-
plus44
veterán
Szeretettel várjuk a MeeGo-t!

-
törölt tag
tableten kíváncsi vagyok a meegora, de nem x86 alapokon, hanem mondjuk egy tegra2-n inkább. bár ez már úgysem fog bekövetkezni, hogy az intel mögéjük állt. inkább megölik szerintem az egész rendszert, minthogy engedjék a konkurenciát is használni.
-
erdoke
titán
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Próbáld ki egy belakott készüléken. Képeken nekem se tetszett, bár taszító se volt, inkább érdekes. Amikor életre kelnek a "live tile"-ok, lényegesen másabb a leányzó fekvése.
-
erdoke
titán
válasz
Quasi_modo
üzenetére
A felületen nem is kell változtatni, kézbe véve teljesen magától értetődő és folyékony az egész. Eddig se nagyon érdekelt, mennyire "szép" a PDA-m szoftvere, mindig a praktikumra helyeztem a hangsúlyt. 2 nap után már nem gyönyörködik az ember a legszebb háttérben vagy 3D-s áttűnésben sem, csak arra jó, hogy lehessen mutogatni a haveroknak, az pedig sose izgatott.
Amit 2 készülék 11 napig történő nyomkodása után hiányoltam, az mind kisebb-nagyobb funkcionális dolog, nem UI jellegű. -
V8David
tag
Az intel oldala szerint ez az Atom Z6xx cpu van erre kitalálva. Ígéretesnek tűnik szerintem, de mire eljut a rendszer odáig, hogy a piacra kerüljön, valószínűleg az Atom proc is tovább fog okosodni.
Látom egyébként hiú ábrándokat követek. Azt hittem már jövő év első felében (április környéke) lesznek ilyen mobilok.... Kissé belefáradtam az Android és a Google "kókányolásába", az N900 akkor jó lesz még egy darabig...
-
kaller1
veterán
Ez a MeeGo rendszer jól meg van csúszva, mennyi idő lehet még, amíg a boltok polcaira kerülnek az ilyen rendszerű eszközök?

-
gombsadi
aktív tag
nah, ehhez kell majd 4800mA akksi, legalább hatcellás

tetszik ez a meego, nem olyan elfuserált mint a wp7
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- ASUS routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Filmgyűjtés
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Windows 11
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

) 1.3 meg október november.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)