- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo #16 üzenetére
mondjuk amiket láttam képeket belakott rendszerről, az sem volt túl szép. pont a múltkor linkelt be mm egy ilyen képet összehasonlításként, de még talán csúnyább volt, mint üresen. pontosan azért, mert a csempekészítők nem tartják tiszteletben a felület képét, nem odaillő cuccokat csinálnak (lásd például az imdb csempét).
-
plus44
veterán
Szeretettel várjuk a MeeGo-t!
-
törölt tag
tableten kíváncsi vagyok a meegora, de nem x86 alapokon, hanem mondjuk egy tegra2-n inkább. bár ez már úgysem fog bekövetkezni, hogy az intel mögéjük állt. inkább megölik szerintem az egész rendszert, minthogy engedjék a konkurenciát is használni.
-
erdoke
titán
válasz
Quasi_modo #12 üzenetére
Próbáld ki egy belakott készüléken. Képeken nekem se tetszett, bár taszító se volt, inkább érdekes. Amikor életre kelnek a "live tile"-ok, lényegesen másabb a leányzó fekvése.
-
erdoke
titán
válasz
Quasi_modo #7 üzenetére
A felületen nem is kell változtatni, kézbe véve teljesen magától értetődő és folyékony az egész. Eddig se nagyon érdekelt, mennyire "szép" a PDA-m szoftvere, mindig a praktikumra helyeztem a hangsúlyt. 2 nap után már nem gyönyörködik az ember a legszebb háttérben vagy 3D-s áttűnésben sem, csak arra jó, hogy lehessen mutogatni a haveroknak, az pedig sose izgatott.
Amit 2 készülék 11 napig történő nyomkodása után hiányoltam, az mind kisebb-nagyobb funkcionális dolog, nem UI jellegű. -
V8David
tag
Az intel oldala szerint ez az Atom Z6xx cpu van erre kitalálva. Ígéretesnek tűnik szerintem, de mire eljut a rendszer odáig, hogy a piacra kerüljön, valószínűleg az Atom proc is tovább fog okosodni.
Látom egyébként hiú ábrándokat követek. Azt hittem már jövő év első felében (április környéke) lesznek ilyen mobilok.... Kissé belefáradtam az Android és a Google "kókányolásába", az N900 akkor jó lesz még egy darabig...
-
kaller1
veterán
Ez a MeeGo rendszer jól meg van csúszva, mennyi idő lehet még, amíg a boltok polcaira kerülnek az ilyen rendszerű eszközök?
-
gombsadi
aktív tag
nah, ehhez kell majd 4800mA akksi, legalább hatcellás
tetszik ez a meego, nem olyan elfuserált mint a wp7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol Screenshot
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Futás, futópályák
- Ford topik
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest