Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo #16 üzenetére
mondjuk amiket láttam képeket belakott rendszerről, az sem volt túl szép. pont a múltkor linkelt be mm egy ilyen képet összehasonlításként, de még talán csúnyább volt, mint üresen. pontosan azért, mert a csempekészítők nem tartják tiszteletben a felület képét, nem odaillő cuccokat csinálnak (lásd például az imdb csempét).
-
plus44
veterán
Szeretettel várjuk a MeeGo-t!
-
törölt tag
tableten kíváncsi vagyok a meegora, de nem x86 alapokon, hanem mondjuk egy tegra2-n inkább. bár ez már úgysem fog bekövetkezni, hogy az intel mögéjük állt. inkább megölik szerintem az egész rendszert, minthogy engedjék a konkurenciát is használni.
-
erdoke
titán
válasz
Quasi_modo #12 üzenetére
Próbáld ki egy belakott készüléken. Képeken nekem se tetszett, bár taszító se volt, inkább érdekes. Amikor életre kelnek a "live tile"-ok, lényegesen másabb a leányzó fekvése.
-
erdoke
titán
válasz
Quasi_modo #7 üzenetére
A felületen nem is kell változtatni, kézbe véve teljesen magától értetődő és folyékony az egész. Eddig se nagyon érdekelt, mennyire "szép" a PDA-m szoftvere, mindig a praktikumra helyeztem a hangsúlyt. 2 nap után már nem gyönyörködik az ember a legszebb háttérben vagy 3D-s áttűnésben sem, csak arra jó, hogy lehessen mutogatni a haveroknak, az pedig sose izgatott.
Amit 2 készülék 11 napig történő nyomkodása után hiányoltam, az mind kisebb-nagyobb funkcionális dolog, nem UI jellegű. -
V8David
tag
Az intel oldala szerint ez az Atom Z6xx cpu van erre kitalálva. Ígéretesnek tűnik szerintem, de mire eljut a rendszer odáig, hogy a piacra kerüljön, valószínűleg az Atom proc is tovább fog okosodni.
Látom egyébként hiú ábrándokat követek. Azt hittem már jövő év első felében (április környéke) lesznek ilyen mobilok.... Kissé belefáradtam az Android és a Google "kókányolásába", az N900 akkor jó lesz még egy darabig...
-
kaller1
veterán
Ez a MeeGo rendszer jól meg van csúszva, mennyi idő lehet még, amíg a boltok polcaira kerülnek az ilyen rendszerű eszközök?
-
gombsadi
aktív tag
nah, ehhez kell majd 4800mA akksi, legalább hatcellás
tetszik ez a meego, nem olyan elfuserált mint a wp7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Moszkvában került kiállításra egy Intel Atom processzor köré épített MeeGo mobiltelefon és egy internettábla.
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest