- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo #16 üzenetére
mondjuk amiket láttam képeket belakott rendszerről, az sem volt túl szép. pont a múltkor linkelt be mm egy ilyen képet összehasonlításként, de még talán csúnyább volt, mint üresen. pontosan azért, mert a csempekészítők nem tartják tiszteletben a felület képét, nem odaillő cuccokat csinálnak (lásd például az imdb csempét).
-
erdoke
titán
válasz
Quasi_modo #12 üzenetére
Próbáld ki egy belakott készüléken. Képeken nekem se tetszett, bár taszító se volt, inkább érdekes. Amikor életre kelnek a "live tile"-ok, lényegesen másabb a leányzó fekvése.
-
erdoke
titán
válasz
Quasi_modo #7 üzenetére
A felületen nem is kell változtatni, kézbe véve teljesen magától értetődő és folyékony az egész. Eddig se nagyon érdekelt, mennyire "szép" a PDA-m szoftvere, mindig a praktikumra helyeztem a hangsúlyt. 2 nap után már nem gyönyörködik az ember a legszebb háttérben vagy 3D-s áttűnésben sem, csak arra jó, hogy lehessen mutogatni a haveroknak, az pedig sose izgatott.
Amit 2 készülék 11 napig történő nyomkodása után hiányoltam, az mind kisebb-nagyobb funkcionális dolog, nem UI jellegű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Szólánc.
- LEGO klub
- ASUS notebook topic
- Gumi és felni topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Spring Green Motorola Razr 50 Ultra Garanciális!
- Honor 400 Lite 8/256Gb Dual, Kártyafüggetlen, Új, 24 hónap Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 - 512 GB + Galaxy Fit 3 és tartozékok - full pack
- Apple iPhone 13 Pro Max 128Gb, Kártyafüggetlen, Akku:100%
- Apple iPhone 15 128Gb Kártyafüggetlen, Új, Aktiválatlan!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest