- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Íme az új Android Auto!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo #16 üzenetére
mondjuk amiket láttam képeket belakott rendszerről, az sem volt túl szép. pont a múltkor linkelt be mm egy ilyen képet összehasonlításként, de még talán csúnyább volt, mint üresen. pontosan azért, mert a csempekészítők nem tartják tiszteletben a felület képét, nem odaillő cuccokat csinálnak (lásd például az imdb csempét).
-
erdoke
titán
válasz
Quasi_modo #12 üzenetére
Próbáld ki egy belakott készüléken. Képeken nekem se tetszett, bár taszító se volt, inkább érdekes. Amikor életre kelnek a "live tile"-ok, lényegesen másabb a leányzó fekvése.
-
erdoke
titán
válasz
Quasi_modo #7 üzenetére
A felületen nem is kell változtatni, kézbe véve teljesen magától értetődő és folyékony az egész. Eddig se nagyon érdekelt, mennyire "szép" a PDA-m szoftvere, mindig a praktikumra helyeztem a hangsúlyt. 2 nap után már nem gyönyörködik az ember a legszebb háttérben vagy 3D-s áttűnésben sem, csak arra jó, hogy lehessen mutogatni a haveroknak, az pedig sose izgatott.
Amit 2 készülék 11 napig történő nyomkodása után hiányoltam, az mind kisebb-nagyobb funkcionális dolog, nem UI jellegű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest