- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
válasz
vegitossj7 #40 üzenetére
Ilyen ez egyébként ahány RPG annyi féle skálázódás, Diabloban pl. végig lehet darálni az egészet (persze bizonyos határok közözött azért, de szintenként nincs akkora erőkülönbség) Skyrimben már nem mindegy merre megy az ember, Divisionben szintén lvl5 ként pl. lvl7 mission gyakorlatilag esélytelen volt és érdemes checkolni az inventoryt is. Így már nem olyan rossz ez, kicsit R6, kicsit L4D, kicsit GoW (a fedezékrendszer miatt) És talán kicsit Borderlands, a szerepjátékelemek nekem arra hasonlítanak.
-
Ragnar_
addikt
Megvan miért voltam gyenge, volt egy magasabb DPS-ű fegyver azzal 1.re meglett, ha esetleg másnak is lenne hasonló problémája nézzen bele az inventoryba, hogy nincs-e esetleg jobb fegyó..
-
Ragnar_
addikt
válasz
vegitossj7 #37 üzenetére
Kipróbáltam és tényleg amelyiknek van a hátán hátizsák az robban, ha eltalálom, lángszórós nem volt a pályán. Attól függetlenül a gránát olyan, mintha krumplit dobálnék, kicsit időhúzós a harmadik pálya meg is hagyom a gamet azoknak, aki egyből kiszúrja, hogy nem a fejlövés, hanem a hátizsáklövés a hatásos, így van ez szinte minden shoterben ugye, csak használni kéne az eszünket.
Quizbe is befér:
- Hová lőjjünk egy shoterben ?
- A - fej
- B - hátizsákHa van egy kis esze az illetőnek nyilván a B-t választja ugye.
-
Ragnar_
addikt
Hát kb. a 3. küldetésig jutottam estabilish base volt a fő küldetés 5x próbáltam. Van egy páncélozott ellen, na azt lehet lőni egész nap, most valamit vagy elnéztem, vagy nem tudom, de ez így eléggé felejtős.. A grafikája korrekt egyébként, és megy is kb. min.60FPS-el.
-
Ragnar_
addikt
600-as tanyanettel 1-1.5 nap alatt lent van, lesz még kb. 1.5 napom kipróbálni, aztán ha jó, már csak meg kell várni valami akciót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- CASIO órák kedvelők topicja!
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Steam topic
- Napelem
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest