- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Erős specifikáció, kompakt formában
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Azt hiszem, a most már egészen korrektül megfizetett eü. dolgozók munkamoráljáról és a munkájuk minőségéről tudnék írni egy igen kedves esszét, amiért akkor is bant kapnék, ha enyém lenne az egész lapcsalád. Merthogy tl;dr szerintük (a kivétel joggal lehet magára büszke, nem is sajnálok tőle egyetlen forintot se!) sem érdemeljük meg az életet. Amit apámmal és en bloc a családommal csináltak az elmúlt néhány évben, azért embereket lógatnék akácfára. Végtagok nélkül. ^____^
-
btprg
senior tag
Mi az hogy miattam? Én egy random alkalmazott vagyok, nem hiszem hogy miattam lenne bárkinek kicsi fizetése
De egyébként te is meg #8 is funkcionális analfabéták vagytok?
Ki beszélt arról, hogy az lenne a normális ha mindenki beérné kevéssel és húzza be fülét-farkát, legyen hűséges a szart se adó fukar céghez? Generálisan jobban meg kéne fizetni a munkát, igen, ez teljesen más téma.
Én arról beszéltem, hogy vajon miért divat az, hogy valaki az egyetem után jelentkezik egy céghez, és azt képzeli hogy bármiféle referencia meg bizonyítás nélkül neki annyi JÁR mint akik már sok éve megbízható dolgozói a cégnek.
Vagy miért képzeli azt, hogy azért mert elkefélt az életéből 5 évet hogy legyen egy andragógia közösségszervező diplomája, azért egy érettségivel is vígan végezhető munkára őt majd kétszeres fizetésért fogják felvenni.Ha ezekre nem tudtok válaszolni, akkor köszi, nem kell különböző szalmabábokat támadni, arra nem vagyok kíváncsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged