- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mecs
csendes tag
A Pubg Light verzió egész jó lett és ingyenes!
-
Medocsabi
addikt
válasz
HELLAFLUSH #4 üzenetére
Igaz, hogy nekem xbox az elsődleges játék platform, de a COD Warzone - szerintem - minden szempontból élvezetesebb, mint ez a fosch.
-
TTomax
félisten
válasz
ChrystianHUN #12 üzenetére
"Jól"...
-
ChrystianHUN
csendes tag
Hogy áll jelenleg cheaterekkel nagyjából a game?
-
RubbishBin
senior tag
Az tök jó, nekem még pénzbe került hogy kiderüljön, hogy egész nap a gép előtt kéne ülni, máskülönben free frag vagyok.
Nem kell a szokásos magyarázat hogy ilyen az online lövölde, mert érdekes, de BF-ben vagy RoE-ban pl van sikerélményem. -
jkrisztian
aktív tag
Ha hallgattak volna a közösség hangjára, akkor most nem kellene kapálózniuk. Meg is érdemli ez a csapat.
-
k-adi
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #4 üzenetére
ingyen se kéne ez, pénzért főleg
amúgy meg már van csomó br game, nemigaz hogy nincs konkurencia.... apextől kezdve stb.
-
matkabacsi
csendes tag
Szerintem a pubg legnagyobb baja az optimalizalálatlanság. Még elég erős vason is képes komoly fps droppokat dobni és ha van is erős géped, azt sem képes kihasználni. Nálam pl. 30%-os cpu és 60% gpu terhelés mellett 80-90 fps-sel megy. Miért nem használja ki az erőforrásokat? A lite ebből ebből a szemponból sokkal jobb. Az megy ultrán 180-200 fps-sel. Én inkább azzal játszok. Bár anno 30 eurot fizettem a játékért, inkább az ingyenes verzióval játszok, mert az jobb.
-
válasz
HELLAFLUSH #4 üzenetére
Én csak 4 battle royalt próbáltam a sokból, de azt kell mondjam a az Apex Legends magasan ver mindent. Ha próbáltad már, adj neki egy új próbát, nem vagyok oda a stílusért, de elismerem magasan a legjobb kategóriájában.
-
GodGamer5
addikt
Ez az a játék amiért pénzt nem adnék.
-
LLKobe
veterán
Majd a botok játsznak..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest