- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Pontosan, ha olyan lesz mint az E3400-am, akkor erre fogom majd lecserélni egyszer.
De egy pár évig még biztos nem.Sok ember szemében nagyon elásta magát a Celeron mint márkanév, és nem értik meg hogy ez most már nem így van, közel sincs akkora különbség mint régen.
És amikor ezt megpróbáltam ezt elmagyarázni pár ismerősnek, az istennek se akarták megérteni. Azt mondták, hogy ok, akkor én vegyek ilyet, de nekik Celeron névvel nem kell proci. Ezért én már nem is szoktam hangoztatni, hogy Celeron a "marketing neve", hanem csak annyit hogy egy E3000-s sorozatú, 45nm-es Core 2 Duo alapú proci.lipi: Amúgy épp kérdeztem nemrég tőled pár dolgot az E3000-s topicban.
-
csak mint tudjuk, az órajel SEMMIT nem számít - önmagában
E5200am volt, az is ment 3800mhz-et, játékra mégis teljesen alkalmatlan volt. a lapomba ráadásul nem ment bele a 9xxx quad széria, meg árban is röhejesek voltak, akkor váltottam phenom2-re: ez nem megy ugyan 3800at, mégis keresztbe lenyeli játékok alatt az intel ipari hulladékát
2 maggal és kevéske l3 cache-el szvsz sandy mag ide vagy oda, ez sem sokat fog érni. persze az órajelfetisiszta laikusok biztosan ezt is megveszik...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest