- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bird
addikt
Új értelmet nyert a cuki- muki jelző!
-
Genius007
őstag
Elkezdtem lefele görgetni a főoldalt, s megláttam a házat, mondom ejj de ismerős, PlayIT-en is ilyesmit láttam, erre kiderül, hogy ez volt az.
Gratulálok, szép munka!
-
BL@CK
tag
Készült egy rövid kis videó is FID jóvoltából!
-
BL@CK
tag
Köszi szépen mindenkinek. Ha minden jól megy hamarosan jelentkezek egy új írással, amiben olyan anyagból fogok építeni egy egyedi kis házat, amiből még senki nem csinált gépet.
-
Nagyon zsír! A kis házikó is nagy ötlet, az átalakítás is jó, és végre nem "ilyet vettem" típusú cikk
-
hoffman_
nagyúr
ez tényleg ott van a szeren, nagyon igényes!
-
maser
tag
Szép lett!
-
intelMMX
senior tag
Szép lett.
Sokkal igényesebb mint anno az én flexel kivágott AMD logóm
-
Spuri2000
senior tag
Látom nem ismered a technológiát. Többet gondolsz róla mint ami. El sem hinnéd milyen gyorsan és olcsón lehet ezekkel a mai gépekkel dolgozni.
A te két oldalfalad kivágása kb. 2-5 perc max. (géptől, technológiától függ)
120€ óradíjjal számolva megkaphatod kb. mibe kerül. Ha még rászámolsz 15 perc beállást és a profitot akkor is nagyon messze vagy a több tízezres elképzelésedtől.A gép egyébként tényleg tetszetős lett.
-
becksim
aktív tag
Extrém jól néz ki, és nagyon csajos, a lányom megőrülne érte!!!
Grat! -
davidsone
addikt
grat minőségi cuccos lett
-
Szép, igényes munka. Elismerésem.
-
BL@CK
tag
A lézervágás sok mindentől függ. Anyag vastagság, minta bonyolultsága. Emellett grafikus programmal készített tervrajzot is felszámolják, ha skiccet vagy papíron lévő tervrajzot ad oda az ember. Nekem egy ismerős csinálta, de úgy alapból elmondható, hogy elég borsos ára van. Ami ezen a gépen van átalakítás az 80ezer ft körülre jön ki ha teljes áron csinálják.
-
hemaka
nagyúr
Szép csajos. Mennyibe fáj egyébként így lézerrel kivágatni dolgokat, drága nagyon?
-
Johnnyxy27
aktív tag
Nagyon tetszik!!! El tudnám képzelni asszonynak, mondjuk valami AMD-s konfigban a jobb gpu miatt, néha tárgykeresősözni szokott, azt némelyik Bigfish game-nek már manapság kell egy kis extra kraft
!
-
vadkörte
addikt
A rózsaszín/lila LED-ektől eltekintve cool!
Tekintettel a felhasználási területre és arra, hogy ezek a célszemély kedvenc színei ez nem lehet hiba. -
Grats! Igényes munka, mutatós végeredménnyel!
-
BL@CK
tag
Köszi még egyszer mindenkinek. Nem vonza a port, hiába nyitott felépítés. Szerencsére egy kevésbé poros helyen van. Havonta szét szoktam szedni, hogy megnézzem mi a helyzet, de eddig február óta nem kellett takarítani rajta semmi nem szedett össze port. A szétszedés pedig nagoyn egyszerű, a 4db zárt anyát lecsavarom az oldallapon és minden ott van egyből
-
tibaimp
nagyúr
Számomra döbbenet, hogy egyes emberek mikre képesek...
Ha lelőnének sem tudnék ilyet csinálni, mert béna vagyok az ilyen "kétkezi" munkához.Csak gratulálni tudok...
-
zsolt320i
senior tag
Gratulálok, ügyes vagy!
-
MineFox54
őstag
Ez egy olyan ajándék, ami ér valamit, egyedi, és csak neki készítetted. Ez a különlegesség ebben a modban.
Amúgy gratulálok, eszméletlen jó!
-
BL@CK
tag
Köszi mindenkinek!
-
PistiSan
addikt
Gratulálok, igazi csajos gép.
-
M5Norbi
őstag
Igazán szép munka
Egyben gratulálnék ahhoz a nőhöz is aki értékeli az ilyen "kockás" ajándékot
-
EczkE
veterán
Nagyon adom, szep munka!
-
mg1992mg
őstag
Nagyon szép munka, gratulálok hozzá
-
aram01
nagyúr
Le a kalappal
-
BL@CK
tag
-
-
BL@CK
tag
Az lesz az utolsó lépés, de jelenleg munka miatt nincs rá kapacitásom. Teljesen új fehér csatlakozók kellenek majd hozzá, az összes kábelt ki kell cserélni fehérre, aztán azt fehérrel behúzni, hogy szépen mutasson, ne üssenek át a színek. Ez kb 1 hónapos munka, ha minden nap jut rá 1-2 órám, de előbb utóbb meg fogom csinálni
-
Szép munka, a táp kábeleit még fehérrel be kellett volna húzni, mert a fehér házból nagyon kileskelődik.
-
Grat földi !
Szép munka,mint mindig amit kiadsz a kezedből.
-
GRaul
őstag
Gyönyörű . Nagy UPP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest