- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Denny
csendes tag
válasz
instantwater #41 üzenetére
Az alapfelvetés, hogy a lecsupaszított ROM jó dolog, egyet értek, szóval +1 :-)
A többi szerintem nem teljesen igaz. Napi rendszerességgel használom a gmail klienst, semmi bajom vele. Cache cleaner legacy-t és es taskmanagert használva a memóriák karban tarthatóak. Az e-mail klienst én sem használtam soha. A maps gyorsasága sokmindentől függ. Szabad és alatt 3g lefedettséggel és bármilyen wifi hálózattal (nem kell csatlakozva lennie, elég ha látja) 5-10 sec alatt megtalálja a helyét. Wifi nélkül 20 sec, 3g nélkül 30 sec környékén alakult a pozícionálási idő. Számomra ez nem kegyetlen lassú :-)
Nálam van útvonaltervezés (5.2.1) Továbbá kicsi az erőforrás igénye, nem kell telepíteni sok száz Mb térképet, stb... -
impalaman
aktív tag
válasz
instantwater #43 üzenetére
Tudom, de az emberek elég nagy része Windows felhasználó, ezért nem mindenkinek van lehetősége gépen particionálni. Mondjuk lehet CD-ről is Linuxot bootolni, de ez megint más dolog. A lényeg az, hogy jó az a Rom Manager ott ahol van.
ui.: Az iGO Androidra legálisan nem beszerezhető jelenleg, legalábbis az én tudomásom szerint. Csak egyes gyártók/szolgáltatók adták bizonyos telefonokhoz memóriakártyán.
-
impalaman
aktív tag
válasz
instantwater #41 üzenetére
A ROM Manager azért van benne, mert van egy-két funkciója ami szükséges a CW Recovery teljes értékű működéséhez, pl. SD-t sem tudsz nélküle CW Recoveryvel particionálni. Az e-mail klienst én például használtam, amíg megvolt a telefon, mondjuk az is igaz, hogy nem valami nagy a havi levelezésem.
ui.: Az iGO felrakást ne reklámozd szerintem, mert erősen warez jellegű a dolog.
-
impalaman
aktív tag
válasz
instantwater #39 üzenetére
Nem csak olyan mintha nem férne rá, hanem nem is fér rá. Megpróbálok valamilyen megoldást találni rá, mivel elég sok embernek ez a gondja. Amint meglesz a megoldás, valószínűleg felteszek egy új romot, amiben már benne van az A2SD, vagy fel lehet rá tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASRock lapok általában
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Építő/felújító topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Autós topik
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest