Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Razr különkiadással készül a foci vb-re a Motorola
- Fotók, videók mobillal
- iGO Primo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
impalaman
aktív tag
-
impalaman
aktív tag
válasz
instantwater
üzenetére
Tudom, de az emberek elég nagy része Windows felhasználó, ezért nem mindenkinek van lehetősége gépen particionálni. Mondjuk lehet CD-ről is Linuxot bootolni, de ez megint más dolog. A lényeg az, hogy jó az a Rom Manager ott ahol van.

ui.: Az iGO Androidra legálisan nem beszerezhető jelenleg, legalábbis az én tudomásom szerint. Csak egyes gyártók/szolgáltatók adták bizonyos telefonokhoz memóriakártyán.
-
impalaman
aktív tag
válasz
instantwater
üzenetére
A ROM Manager azért van benne, mert van egy-két funkciója ami szükséges a CW Recovery teljes értékű működéséhez, pl. SD-t sem tudsz nélküle CW Recoveryvel particionálni. Az e-mail klienst én például használtam, amíg megvolt a telefon, mondjuk az is igaz, hogy nem valami nagy a havi levelezésem.

ui.: Az iGO felrakást ne reklámozd szerintem, mert erősen warez jellegű a dolog.

-
impalaman
aktív tag
válasz
instantwater
üzenetére
Nem csak olyan mintha nem férne rá, hanem nem is fér rá. Megpróbálok valamilyen megoldást találni rá, mivel elég sok embernek ez a gondja. Amint meglesz a megoldás, valószínűleg felteszek egy új romot, amiben már benne van az A2SD, vagy fel lehet rá tenni.
-
impalaman
aktív tag
Tedd újra a romot és wipeolj telepítés előtt, akkor nem lesz probléma. A MAC és az IP cím pedig nyilván elérhetetlen, hogyha épp nem megy a wifi.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Withings ScanWatch 2 42 mm fekete újszerű, garanciális, extra szíjjal eladó!
- Vadonatúj bontatlan Samsung Galaxy okosóra 7 44 mm-es katonai zöld színben! Piaci ár alatt!
- Noblechairs HERO
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Bontatlan! Kingston FURY Renegade 1TB M.2 PCIe NVMe
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi