- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
impalaman
aktív tag
-
impalaman
aktív tag
válasz
instantwater #43 üzenetére
Tudom, de az emberek elég nagy része Windows felhasználó, ezért nem mindenkinek van lehetősége gépen particionálni. Mondjuk lehet CD-ről is Linuxot bootolni, de ez megint más dolog. A lényeg az, hogy jó az a Rom Manager ott ahol van.
ui.: Az iGO Androidra legálisan nem beszerezhető jelenleg, legalábbis az én tudomásom szerint. Csak egyes gyártók/szolgáltatók adták bizonyos telefonokhoz memóriakártyán.
-
impalaman
aktív tag
válasz
instantwater #41 üzenetére
A ROM Manager azért van benne, mert van egy-két funkciója ami szükséges a CW Recovery teljes értékű működéséhez, pl. SD-t sem tudsz nélküle CW Recoveryvel particionálni. Az e-mail klienst én például használtam, amíg megvolt a telefon, mondjuk az is igaz, hogy nem valami nagy a havi levelezésem.
ui.: Az iGO felrakást ne reklámozd szerintem, mert erősen warez jellegű a dolog.
-
impalaman
aktív tag
válasz
instantwater #39 üzenetére
Nem csak olyan mintha nem férne rá, hanem nem is fér rá. Megpróbálok valamilyen megoldást találni rá, mivel elég sok embernek ez a gondja. Amint meglesz a megoldás, valószínűleg felteszek egy új romot, amiben már benne van az A2SD, vagy fel lehet rá tenni.
-
impalaman
aktív tag
Tedd újra a romot és wipeolj telepítés előtt, akkor nem lesz probléma. A MAC és az IP cím pedig nyilván elérhetetlen, hogyha épp nem megy a wifi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Quadro FX 570 eladó
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest