Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gattolino
üzenetére
Személyes véleményed lehet, csak ne tálald tényként. Pláne ne nettó baromságokra alapozva, amiről csak hallottál, személyes tapasztalatod zéró. Idézlek:
"Látom nektek sikeresen eladták ezt hatalmas újdonságnak. Én maradok még a 60Hz-n. Jó lesz ez nekem. Legalább a pénzem is megmarad és az akksi is elvan anélkül, hogy figyelni kelljen hogy mikor merül le.
"Nézzük, mi van itt! Kezded egy személyeskedéssel, folytatod egy szubjektív véleménnyel, majd befejezed egy tárgyi tévedéssel. Később sem adod alább:
"De egyesek, mint ti akiknek elég ennyi újítás már ugrotok megvenni, mert 90Hz."
Ezek után ne csodálkozz, ha gyorsan elveszted itt a renomédat. Nem azért vettem, mert kilencven hertz. Azért vettem, mert egy baromi jó és korszerű csomag, minden elemében. Ettől a 90 Hz még olyan újítás, ami önmagában is megállná a helyét, de semmiképp sem rossz dolog, hogy ebbe az irányba mennek.
Az árszabáson való nyígást meg nem is értem. Most kapja meg a bőven 200k alá pozicionált 7T is. Mit szeretnél, legyen ingyen?! 1 év múlva már 100k körül is találsz majd, ha leszivárog a középkategóriába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
"