- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
Én bevezetném az M, L, XL XXL a telefonok méretének jelzésére.
-
w.miki
veterán
de, méretre jó az SE, még tudásra is, csak nem fut rajta az android
Két pici telefonról hallottam, a Unihertz Jelly Pro, és az Atom, amik kickstarter projektek, és kis méretűek... de óriási kávával.
Ami még kézreállt a Defy, abból kellene egy 4/64-es változat, olyan nincs.
Hacsak nem indítunk mi is egy projektet...
Persze, nem ez a topik témája, de ennek nincs is topikja... -
judas13
veterán
Köszi a semmit.
Akkor ezeket használd te.Mi valós alternatívákra gondoltunk és ebben az idősíkban, napjainkban megjelentekre gondolván.
De itt mindnyájan tudjuk - bele értve talán még téged is, hogy mára már ilyenek telók nincsennek, max azoknak vannak még akik Hinni is akarnak bennük, hogy még ma is léteznek, de sajna nem -
vond
MODERÁTOR
B20-ról továbbra sincs hivatalos információ?
-
dragonfx
veterán
hát igen igazad van amugy.
ez a 7" már nem az a 7" mint egy 5 évvel ezelőtti tablet......5" alatt nincs normális telefon. a sony.kat engedjük el. le vannak maradva mint a borravaló fejlesztésben.az szifonok meg kb semmiben nem veszik fel a versenyt azonos árú androidos telóval.csak a címke adja el.
-
atike
nagyúr
-
vond
MODERÁTOR
Eltelt 30+ hozzászólás, de a 80%-át akár törölni is lehetne (majd az enyémet is). Megint csak a méret miatti sírás megy. Nem unjátok még? Ez egy nagy telefon, igen. Miért készült? Mert van rá igény (többek közt én is ezt várom már egy ideje).
Nem mellesleg egy pár évvel ezelőtti 5.5"-es házba (leginkább széltében) sikerült belepakolni majdnem 7 inchnyi képernyőt. Ezt azért sokan elfelejtik. A mostani átlag 5.5"-es mobilok mérete is 5" alatt lett volna nem is olyan régen.
-
janeszgol
félisten
Szerintem is idejét múlt kifejezés a phablet. Ma a legnépszerűbb méret az 5-6 col közötti, kisebb nincs csak gagyi, nagyobb meg nem annyival nagyobb, szóval csak simán telefon és kész.
-
7"-os tabletekre (ami valós kategória volt pár éve) semmi szükség ilyen telók mellett, 8"-osat meg erősen össze kéne néznem - de tleg vhol 10" felett van az értelmes következő lépés, az is csak úgy, hogy megfelelő a képarány, azaz videofil felhasználóknál szó se lehet a 4:3-as rajztáblákról.
-
atike
nagyúr
4 colos telefont "akartál", linkeltem... Nem kötelező péklapátot választani - ezt mutattam be...
Ennyit írtál le, nem tudhattam...
4 colban amúgy az almán kívül (meg jópár ilyen low-cost csodán kívül) nincs amúgy alternatíva az tény. 4,5 colon már akad pár, 5-nél meg már van valós opció is ha számít a telefon tudása is.
-
atike
nagyúr
Tessék. 4 col és még baráti áron is van. Nem kötelező péklapátokat hurcibálni.
Egy újabb példány. Választék is van...
abbahagytam
-
w.miki
veterán
Mi lesz a következő? 32" telefon?
De legalább gyártanának néhány 4"-t, is alternatívának, ne legyen már kötelező péklapátokat hurcibálni.... -
-
dragonfx
veterán
ez kb karácsony lesz mire kapható lesz
-
<Lacy85>
addikt
Pár éve még jót röhögtem ezen a videón, de lassan tényleg itt tartunk.
-
Balint729
csendes tag
Kár, hogy nem stock droiddal jön, mint a MI A2, de még így is jó lehet. Egy global verziósra szerintem be is ruházok, ha errefelé is kapható lesz.
-
L4mie
veterán
Ez már hivatalosan is tablet...
-
Obyboy
addikt
Ezennel a Phablet szó használata értelmét is vesztette.
-
atike
nagyúr
Még az a szerencse, hogy nem akkora kávája van, mint a "régi" tableteknek...
Nem semmi.
-
kbyte1024
veterán
Basszus 7"képernyő? frankon tablettel kell rohangálni
-
aelod
veterán
Kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Filmvilág
- Amazon Kindle
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Formula-1
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest