- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
FreedomHUN #61 üzenetére
Szerintem nem, csak eléggé nagy.
-
Gyerekek, ezt mikor lehet megvenni hazai boltokban?
-
FreedomHUN
senior tag
Kicsit megzavarodtak páran, 6,9"ig phablet 7"-tól tablet.
-
joey04
titán
Azt még megértem, amikor egy csúcsmodellnél megy a sírás, hogy milyen nagy és nincs értelmes alternatíva kisebb méretben. De ez egy minden szempontból (kivéve telep) közepes készülék, itt miért kell nyávogni?
Ennek apropóján azon lehetne nyávogni, hogy ha az ember igazán nagy telefont akar, akkor nem kap értelmes felsőkategóriás készüléket, hiszen nem hemzsegnek a 6,5" feletti, snap 845-ös, 6-8gb ramos, brutál jó kamerás készülékek. kb mindegyik megáll 6.5" alatt. hüpp-hüpp
-
Weeman1
veterán
Már nagyon várom.
Lehet leváltja a Redmi Note 5-öt. -
törölt tag
Kvajo, de nagyon nagy.
-
dragonfx
veterán
Nem tudom ténylegesen mikor volt elérhető.én 2017 oktobert látom.
az 9 hónapja.
csúcsbelső 4.6os kijelzővel hd felbontással és 1 kamerával?? és mindez 400 euroért 9 hónapja??....sajnálatos hogy a sony így lecsuszott emlékszem z széria sikerieire de ők ott ltapadtak kissé.persze az áraik maradtak magasan.
ott kéne tartaniuk ahol a samu hüvely.... -
pusszycat
nagyúr
Én bevezetném az M, L, XL XXL a telefonok méretének jelzésére.
-
w.miki
veterán
de, méretre jó az SE, még tudásra is, csak nem fut rajta az android
Két pici telefonról hallottam, a Unihertz Jelly Pro, és az Atom, amik kickstarter projektek, és kis méretűek... de óriási kávával.
Ami még kézreállt a Defy, abból kellene egy 4/64-es változat, olyan nincs.
Hacsak nem indítunk mi is egy projektet...
Persze, nem ez a topik témája, de ennek nincs is topikja... -
judas13
veterán
Köszi a semmit.
Akkor ezeket használd te.Mi valós alternatívákra gondoltunk és ebben az idősíkban, napjainkban megjelentekre gondolván.
De itt mindnyájan tudjuk - bele értve talán még téged is, hogy mára már ilyenek telók nincsennek, max azoknak vannak még akik Hinni is akarnak bennük, hogy még ma is léteznek, de sajna nem -
vond
MODERÁTOR
B20-ról továbbra sincs hivatalos információ?
-
dragonfx
veterán
hát igen igazad van amugy.
ez a 7" már nem az a 7" mint egy 5 évvel ezelőtti tablet......5" alatt nincs normális telefon. a sony.kat engedjük el. le vannak maradva mint a borravaló fejlesztésben.az szifonok meg kb semmiben nem veszik fel a versenyt azonos árú androidos telóval.csak a címke adja el.
-
atike
nagyúr
-
vond
MODERÁTOR
Eltelt 30+ hozzászólás, de a 80%-át akár törölni is lehetne (majd az enyémet is). Megint csak a méret miatti sírás megy. Nem unjátok még? Ez egy nagy telefon, igen. Miért készült? Mert van rá igény (többek közt én is ezt várom már egy ideje).
Nem mellesleg egy pár évvel ezelőtti 5.5"-es házba (leginkább széltében) sikerült belepakolni majdnem 7 inchnyi képernyőt. Ezt azért sokan elfelejtik. A mostani átlag 5.5"-es mobilok mérete is 5" alatt lett volna nem is olyan régen.
-
janeszgol
félisten
Szerintem is idejét múlt kifejezés a phablet. Ma a legnépszerűbb méret az 5-6 col közötti, kisebb nincs csak gagyi, nagyobb meg nem annyival nagyobb, szóval csak simán telefon és kész.
-
7"-os tabletekre (ami valós kategória volt pár éve) semmi szükség ilyen telók mellett, 8"-osat meg erősen össze kéne néznem - de tleg vhol 10" felett van az értelmes következő lépés, az is csak úgy, hogy megfelelő a képarány, azaz videofil felhasználóknál szó se lehet a 4:3-as rajztáblákról.
-
atike
nagyúr
4 colos telefont "akartál", linkeltem... Nem kötelező péklapátot választani - ezt mutattam be...
Ennyit írtál le, nem tudhattam...
4 colban amúgy az almán kívül (meg jópár ilyen low-cost csodán kívül) nincs amúgy alternatíva az tény. 4,5 colon már akad pár, 5-nél meg már van valós opció is ha számít a telefon tudása is.
-
atike
nagyúr
Tessék. 4 col és még baráti áron is van. Nem kötelező péklapátokat hurcibálni.
Egy újabb példány. Választék is van...
abbahagytam
-
w.miki
veterán
Mi lesz a következő? 32" telefon?
De legalább gyártanának néhány 4"-t, is alternatívának, ne legyen már kötelező péklapátokat hurcibálni.... -
-
dragonfx
veterán
ez kb karácsony lesz mire kapható lesz
-
<Lacy85>
addikt
Pár éve még jót röhögtem ezen a videón, de lassan tényleg itt tartunk.
-
Balint729
csendes tag
Kár, hogy nem stock droiddal jön, mint a MI A2, de még így is jó lehet. Egy global verziósra szerintem be is ruházok, ha errefelé is kapható lesz.
-
L4mie
veterán
Ez már hivatalosan is tablet...
-
Obyboy
addikt
Ezennel a Phablet szó használata értelmét is vesztette.
-
atike
nagyúr
Még az a szerencse, hogy nem akkora kávája van, mint a "régi" tableteknek...
Nem semmi.
-
kbyte1024
veterán
Basszus 7"képernyő? frankon tablettel kell rohangálni
-
aelod
veterán
Kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Raspberry Pi
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Túra és kirándulás topic
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest