Hirdetés
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weeman1
veterán
-
törölt tag
Kicsit megzavarodtak páran, 6,9"ig phablet 7"-tól tablet.
Szerintem nem, csak eléggé nagy.

-
dragonfx
veterán
-
Narxis
nagyúr
Gyerekek, ezt mikor lehet megvenni hazai boltokban?
-
FreedomHUN
senior tag
Kicsit megzavarodtak páran, 6,9"ig phablet 7"-tól tablet.
-
joey04
titán
Azt még megértem, amikor egy csúcsmodellnél megy a sírás, hogy milyen nagy és nincs értelmes alternatíva kisebb méretben. De ez egy minden szempontból (kivéve telep) közepes készülék, itt miért kell nyávogni?
Ennek apropóján azon lehetne nyávogni, hogy ha az ember igazán nagy telefont akar, akkor nem kap értelmes felsőkategóriás készüléket, hiszen nem hemzsegnek a 6,5" feletti, snap 845-ös, 6-8gb ramos, brutál jó kamerás készülékek. kb mindegyik megáll 6.5" alatt. hüpp-hüpp

-
F.B.I.
veterán
-
törölt tag
-
w.miki
veterán
-
Weeman1
veterán
Mi Max 2-m volt 10 hónapig.
Ez sem sokkal lesz nagyobb fizikailag.
Belefért a zsebembe ,de nem minden nadrágomba.
Nyáron meg övtáskában hordtam. -
törölt tag
-
moleculez
veterán
de, méretre jó az SE, még tudásra is, csak nem fut rajta az android

Két pici telefonról hallottam, a Unihertz Jelly Pro, és az Atom, amik kickstarter projektek, és kis méretűek... de óriási kávával.
Ami még kézreállt a Defy, abból kellene egy 4/64-es változat, olyan nincs.
Hacsak nem indítunk mi is egy projektet...
Persze, nem ez a topik témája, de ennek nincs is topikja...Esküszöm gondolkoztam már saját telón, annyian nyüszítenek a kis telókert.
-
Weeman1
veterán
Már nagyon várom.
Lehet leváltja a Redmi Note 5-öt.
-
törölt tag
Kvajo, de nagyon nagy.

-
dragonfx
veterán
Nem tudom ténylegesen mikor volt elérhető.én 2017 oktobert látom.
az 9 hónapja.
csúcsbelső 4.6os kijelzővel hd felbontással és 1 kamerával?? és mindez 400 euroért 9 hónapja??....sajnálatos hogy a sony így lecsuszott emlékszem z széria sikerieire de ők ott ltapadtak kissé.persze az áraik maradtak magasan.
ott kéne tartaniuk ahol a samu hüvely.... -
remete73
csendes tag
-
pusszycat
nagyúr
Én bevezetném az M, L, XL XXL a telefonok méretének jelzésére.

-
dragonfx
veterán
-
w.miki
veterán
de, méretre jó az SE, még tudásra is, csak nem fut rajta az android

Két pici telefonról hallottam, a Unihertz Jelly Pro, és az Atom, amik kickstarter projektek, és kis méretűek... de óriási kávával.
Ami még kézreállt a Defy, abból kellene egy 4/64-es változat, olyan nincs.
Hacsak nem indítunk mi is egy projektet...
Persze, nem ez a topik témája, de ennek nincs is topikja... -
judas13
veterán
Köszi

De a kiinduló pont - használható - 4 collos telefon volt a történetben előszőr. Mondjuk olyan 5se féle.
De megengedő vagyok
én még 4.5-4,7 collal is beétném.
Ja, hogy a listában itt nincs nagyon olyan. Majd oda képzelek párat. -
noro79
tag
hát igen igazad van amugy.
ez a 7" már nem az a 7" mint egy 5 évvel ezelőtti tablet......5" alatt nincs normális telefon. a sony.kat engedjük el. le vannak maradva mint a borravaló fejlesztésben.az szifonok meg kb semmiben nem veszik fel a versenyt azonos árú androidos telóval.csak a címke adja el.
Ha az SE nem normális telefon.....
-
dragonfx
veterán
-
vond
MODERÁTOR
Köszi a semmit.
Akkor ezeket használd te.Mi valós alternatívákra gondoltunk és ebben az idősíkban, napjainkban megjelentekre gondolván.
De itt mindnyájan tudjuk - bele értve talán még téged is, hogy mára már ilyenek telók nincsennek, max azoknak vannak még akik Hinni is akarnak bennük, hogy még ma is léteznek, de sajna nem
Maximum 70mm széles, minimum FullHD felbontású és minimum 3/32-es kiszerelésű mobiltelefon az elmúlt két és fél évből: [link]
Azt hiszem, a széltében max. 7 centit azért nevezhetjük kicsinek és kézreállónak.
De kedvedre módosíthatsz a keresésen.

-
judas13
veterán
Köszi a semmit.
Akkor ezeket használd te.Mi valós alternatívákra gondoltunk és ebben az idősíkban, napjainkban megjelentekre gondolván.
De itt mindnyájan tudjuk - bele értve talán még téged is, hogy mára már ilyenek telók nincsennek, max azoknak vannak még akik Hinni is akarnak bennük, hogy még ma is léteznek, de sajna nem
-
vond
MODERÁTOR
B20-ról továbbra sincs hivatalos információ?
-
dragonfx
veterán
Eltelt 30+ hozzászólás, de a 80%-át akár törölni is lehetne (majd az enyémet is). Megint csak a méret miatti sírás megy. Nem unjátok még? Ez egy nagy telefon, igen. Miért készült? Mert van rá igény (többek közt én is ezt várom már egy ideje).
Nem mellesleg egy pár évvel ezelőtti 5.5"-es házba (leginkább széltében) sikerült belepakolni majdnem 7 inchnyi képernyőt. Ezt azért sokan elfelejtik. A mostani átlag 5.5"-es mobilok mérete is 5" alatt lett volna nem is olyan régen.
hát igen igazad van amugy.
ez a 7" már nem az a 7" mint egy 5 évvel ezelőtti tablet......5" alatt nincs normális telefon. a sony.kat engedjük el. le vannak maradva mint a borravaló fejlesztésben.az szifonok meg kb semmiben nem veszik fel a versenyt azonos árú androidos telóval.csak a címke adja el.
-
atike
nagyúr
Ebből kiszálltam.
A Pixel 2-től milyen naprakészebb telót gondolnál...? Ennek így soha nem lesz vége.
- nincs 4 colos teló
- van, linkelek- valós alternatíva kell
- van, linkelek- nem naprakész, túlárazott, nem sárga, miért van rajta sapka...
- most komolyan.....
-
judas13
veterán
-
Segal
veterán
-
vond
MODERÁTOR
Eltelt 30+ hozzászólás, de a 80%-át akár törölni is lehetne (majd az enyémet is). Megint csak a méret miatti sírás megy. Nem unjátok még? Ez egy nagy telefon, igen. Miért készült? Mert van rá igény (többek közt én is ezt várom már egy ideje).
Nem mellesleg egy pár évvel ezelőtti 5.5"-es házba (leginkább széltében) sikerült belepakolni majdnem 7 inchnyi képernyőt. Ezt azért sokan elfelejtik. A mostani átlag 5.5"-es mobilok mérete is 5" alatt lett volna nem is olyan régen.
-
noro79
tag
-
dragonfx
veterán
-
törölt tag
-
7Heads Drago
veterán
A google pixel 2 és a xz2 compact-on kívül a többi hulladék
És például a pixel 2 Ph- tesztjén se nagyon tudnak más alternatívát említeni, mivel nincs. Esetleg még az LG G6.
Maradjunk abban hogy 5 collon egyre kisebb az értelmes alternatíva. -
noro79
tag
-
atike
nagyúr
-
dragonfx
veterán
-
atike
nagyúr
-
janeszgol
félisten
-
w.miki
veterán
4 colos telefont "akartál", linkeltem... Nem kötelező péklapátot választani - ezt mutattam be...
Ennyit írtál le, nem tudhattam... 
4 colban amúgy az almán kívül (meg jópár ilyen low-cost csodán kívül) nincs amúgy alternatíva az tény. 4,5 colon már akad pár, 5-nél meg már van valós opció is ha számít a telefon tudása is.
akkor linkelj néhány 4,5, max 5" telót, ami valós opció

-
janeszgol
félisten
Szerintem is idejét múlt kifejezés a phablet. Ma a legnépszerűbb méret az 5-6 col közötti, kisebb nincs csak gagyi, nagyobb meg nem annyival nagyobb, szóval csak simán telefon és kész.
-
t72killer
titán
7"-os tabletekre (ami valós kategória volt pár éve) semmi szükség ilyen telók mellett, 8"-osat meg erősen össze kéne néznem - de tleg vhol 10" felett van az értelmes következő lépés, az is csak úgy, hogy megfelelő a képarány, azaz videofil felhasználóknál szó se lehet a 4:3-as rajztáblákról.
-
JoeCockBill
senior tag
-
atike
nagyúr
4 colos telefont "akartál", linkeltem... Nem kötelező péklapátot választani - ezt mutattam be...
Ennyit írtál le, nem tudhattam... 
4 colban amúgy az almán kívül (meg jópár ilyen low-cost csodán kívül) nincs amúgy alternatíva az tény. 4,5 colon már akad pár, 5-nél meg már van valós opció is ha számít a telefon tudása is.
-
dragonfx
veterán
szerintem 8" fölé nem fognak menni. azt is káva nélkül.
és igeen alsóbbkategóriás tableteknek sziaaa lesz.
10-11" okés. -
w.miki
veterán
Tessék. 4 col és még baráti áron is van. Nem kötelező péklapátokat hurcibálni.
Egy újabb példány. Választék is van...

abbahagytam

ennyi erővel buta telefonokat is linkelhetnél, mert azok ugyanennyire használhatók
akinek kell néhány "okos" funkció az ezekkel nincs kisegítve, csak péklapát, és tepsifon közül válogathat -
helixP
nagyúr
-
atike
nagyúr
Tessék. 4 col és még baráti áron is van. Nem kötelező péklapátokat hurcibálni.
Egy újabb példány. Választék is van...

abbahagytam

-
w.miki
veterán
Mi lesz a következő? 32" telefon?
De legalább gyártanának néhány 4"-t, is alternatívának, ne legyen már kötelező péklapátokat hurcibálni....
-
t72killer
titán
Ez egy tablet, csak átnevezték telefonná, mert a tabletpiacot kinyírták. Várom a 10"-os "telefonokat" stylussal, hogy a Tab A-mat lecserélhessem majd, ha eljön az ideje
. (telefonnak meg továbbra is 5" körüli darabot használnék) -
dragonfx
veterán
ez kb karácsony lesz mire kapható lesz

-
<Lacy85>
addikt
Pár éve még jót röhögtem ezen a videón, de lassan tényleg itt tartunk.

-
kbyte1024
veterán
-
Balint729
csendes tag
Kár, hogy nem stock droiddal jön, mint a MI A2, de még így is jó lehet. Egy global verziósra szerintem be is ruházok, ha errefelé is kapható lesz.
-
JoeCockBill
senior tag
-
L4mie
veterán
Ez már hivatalosan is tablet...

-
babosmiki
addikt
-
aelod
veterán
-
kbyte1024
veterán
-
babosmiki
addikt
-
aelod
veterán
-
Obyboy
addikt
Ezennel a Phablet szó használata értelmét is vesztette.

-
atike
nagyúr
Még az a szerencse, hogy nem akkora kávája van, mint a "régi" tableteknek...
Nem semmi. -
kbyte1024
veterán
Basszus 7"képernyő? frankon tablettel kell rohangálni

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black független
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512/12GB független
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Duel 2 512GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 Pro 128GB natúr titán színben, 88%-os aksi, + Quadlock tok + kijelzővédő
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Laptronix Vertex i5 Intel Core i5-14400 16GB DDR4 500GB NVMe Win11 Pro
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

Megunhatatlan video

itt egy 8 és 7 colos tabi is elöttem.Ha eltakarom a káváit még úgy is brutál ha a fülemhez emelem.
. (telefonnak meg továbbra is 5" körüli darabot használnék)