- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
Bogyó és Babóca.. Na igen...
Akkor onnan rémlik a fiad.. De, hogy társítottam hozzá egy épített házat.. Hát...
Na mindegy.. A lényeg,hogy biztos neki is építeni fogsz majd egyet és 100%, hogy csodás lesz
Na majd elkap a gépszíj aztán valamelyik moddingos topikban még találkozunk -
MK VII
veterán
Igen..
Másik topikban már láttam a saját építésű házaidat. Nagyon tetszetősek.
Ha jól emlékszem amit a fiadnak építettél az nagyon tettszik.A jelenlegi terved valami elképesztő.. Annyi venti abba a házba. A többi alkatrész gondolom passziv lesz és azért akarsz ennyi ventit beleépíteni.
Mindjárt kedvet kapok én is egyhez. Itt a ház mellett az asztalos műhelyünk.. Még a végén nekiállok egy fa háznak.. Úgyis terveztem egy ház vásárlását, viszont így akkor lehet építek inkább egyet.
Lehet,hogy nemsokára egy fából épített házzal kopogtatok valamelyik topikban
Hogy,ha nem baj akkor egy kis szakmai tanácsot kérek tőled privátban. -
MK VII
veterán
Mint már írtam fentebb, ízlések és pofonok.
Nekem az ami tettszik. Engem nem ejtenek rabul az itt-ott nyíló, valami filmbeli hősre emlékeztető hiper szuper házak.
Le a kalappal amúgy a többi modding előtt is, mert teljesítménynek egyik sem utolsó, de, ha én magamnak építenék "házat" a számítógépnek akkor nagy valószínűséggel ilyet építenék. Természetesen nem fogok építeni, mert nem fér bele az életembe az ilyen művelet. -
MK VII
veterán
-
MK VII
veterán
Hát ez jujjjj...
Nagyon szépKőne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- E-roller topik
- Autóhifi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest