- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja, hogy ezt nem nekem írtad... Így már értem, mert én pont azt írtam, hogy a legtöbb átlag felhasználónál azt látom, hogy UX alapján IS választ telefont és ebben a Samu megadja azt a prémium érzést, ami kell és nem gondolom, hogy alapvető dolgok hiányoznak belőle. Ez az új pedig egészen friss és jó benyomás elsőre.
A Touchwiz továbbra is a felület, UI az OS felett. Más kérdés, hogy vannak saját appjaik is.
Parallaxis:
Jogos, gesztusból lehetne tööb is, bár van benne pár ilyen is. Ikonrácsot lehet állítani. Na igen, a Note 4 esetében ez fura lett, de S6, S7 és az új TW is jól témázható.Az egyszerű felület leginkább időseknek és rászorulóknak van, az túlságosan minimális, nem venném ide.
A UX mindig szubjektív, illetve ide jön még a vélemény is, amit másoktól hall az ember. Én sok felől azt hallom, hogy a gyári UI-ok közül ezzel barátkoztak meg a legtöbben, de persze ez sem reprezentatív.
-
válasz
Parallaxis #70 üzenetére
Ez mind szubjektív.
Mit nem tudsz benne testre szabni, ami alapvető és a többi tudja?
No igen, nekik lenne ott az egyszerűsített felület.
Miért kellene egyszerűsített felület ezeknek felhasználóknak? Aki stock közeli felületet akar, olyat vesz, de a legtöbb embernek tök mindegy, hogy stock Android vagy sem, sőt, a UX-et többre értékelik, mint azt, hogy milyen mélyen lehet belenyúlni. Semmi alapvető dolog nem hiányzik ebből sem, ahogyan a HTC vagy akár az LG felületéből sem. Van aki ebbe vagy abba szeret bele.
No igen, csakhogy a TouchWiz se nem intuitív, se nem szép, se nem egyszerűen kezelhető.
Szerinted. Neked más az igényed, ennyi. Ettől egyik avgy másik még nem rossz. A TW-nek van helye a piacon és a célcsoport valószínűleg elégedett is vele. Én a magam részéről Novát használok S7-en, de ez az új felület megér majd egy misét.
-
A TW pont annyire testreszabható, mint a többi és mint amennyire az átlag felhasználónak kell. Nem mindenki akar egy Nova szintű konfigurációt. A legtöbb ember mit csinál Androidos felületével?
Témát cserél
Hátteret cserél
Ikonokat pakolgat
Wdgeteket pakolgat
Talán 1-2 kézmozdulatra kötött műveletet használMár a grid állítás is ritka, nem beszélve a többi részletről.
Ha innen nézem, a TW jó, ráadásul megvan a prémium érzés. Az Iphone sem a testreszabhatóság miatt népszerű ennyire, viszont intuitív, könnyen kezelhető, jól néz ki. az emberek döntő többségének ez kell.
-
Kipróbáltam én is S7-en pár appal együtt és azt mondom, jó az irány.
A felhasználók 95%-át nem érdekli, mennyi memóriát eszik, viszont ha már prémium márkát csinál magából a Samsung, a UI is legyen az és ebbe az irányba mutatnak az újdonságok. Például a Music kapott egy külön képernyőt a lezárt képernyőn, ami nagyon igényes lett:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Napirajz könyv
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest