- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wapmester
senior tag
a régebbi touchwiz tényleg retek volt, ám az S6 óta elindultak egy letisztultabb ,praktikusabb irányba és a samsung féle marshmallow-ban elég jól megcsinálták az egész felületet, ahogy elnézem az új touchwiz is nagyon jó lesz funkciókban és kinézetben is, a S6 óta a samsung összekapta magát rendesen, mindenféle szempontból és ez látszik az S7 eladásokon,kíváncsi leszek milyen extrákat tudnak majd hozni a note 7-ben és majd az S8-ban,mert már eléggé kihasználtak minden ötletet, amit telefonba lehet beépíteni, szerintem már csak a hajtogatható telefonok hoznak majd komoly változásokat
A HTC Sense tetszik még nekem kár, hogy stock android irányba kezdtek el menni ők is, mint pl a Sony.Volt és van nexus cuccom is de már tényleg baromira unalmas számomra a stock material felület, úgyhogy megváltás számomra, ha egy jól átszabott felhasználói felülettel rendelkező telefont tudok venni
A google számára is már kötelező lenne használni valamilyen témázási lehetőséget.
-
Hát kezdjük azzal, hogy nem csak a launcher saját, hanem az összes gyári app saját felületet kapott, a stock browser, a rádió, a galéria stb. mind át van szabva. Nekem pl évek óta jobban bejön, mint a lélektelen stock android, a material design-ról nem is beszélve, de még azt is sikerült a samsungnak élettel megtölteni, különben sose váltottam volna JB-ről.
Ízlésről persze lehet vitatkozni, de nem érdemes.
A felszín alatt pedig lehetne sorolni azokat az újításokat, amiket a sokat ekézett touchwiz hozott be először, majd a google szépen egymás után beépített a stock androidba, pl hirtelen most csak az értesítősávra pakolt gyorskapcsolók jutnak eszembe, 4-5 éve csak a samsungokon volt ilyen. Ilyenekre gondoltam.Flame on
-
Parallaxis
addikt
Mit nem tudsz benne testre szabni, ami alapvető és a többi tudja?
Mondjuk gesztusvezérlés, ikonrács és Note 4 esetén témázhatóság.
Miért kellene egyszerűsített felület ezeknek felhasználóknak?
Eleve a TouchWiz része egy egyszerűsített felület, szóval nem lenne nagy kihívás a fejlesztőknek.
A TW-nek van helye a piacon és a célcsoport valószínűleg elégedett is vele.
Nálunk a cégnél rengeteg Samsung készülék van és a felhasználók zöme 1-2 napon belül azt kérdezi, hogy lehetne lecserélni
-
Wapmester
senior tag
+1
szerintem is minden megvan a TW-be, amit a többi tud, a dupla ablakos dologgal is ők jelentkeztek, mostmár a google is berakja,pont az már a probléma, hogy lassan minden gyártó közeledik vissza a stock androidhoz és ezzel ellövik az egyedi felhasználói felület élményét.(#64) Fejvadi: az emberek nagy része nem is ismeri a xiaomit, elhiszem neked, hogy testreszabhatóbb , mint a TW, vagy a többi gyártó felülete, de ettől még nem fogják hozzájuk vágni az emberek a pénzüket
-
Parallaxis
addikt
A TW pont annyire testreszabható, mint a többi és mint amennyire az átlag felhasználónak kell.
A többi Androidos gyártó ezt egész másképpen ítéli meg, tekintve, hogy a TouchWiz a legkevésbé konfigurálható a többi felülethez képest.
Nem mindenki akar egy Nova szintű konfigurációt.
No igen, nekik lenne ott az egyszerűsített felület.
Az Iphone sem a testreszabhatóság miatt népszerű ennyire, viszont intuitív, könnyen kezelhető, jól néz ki. az emberek döntő többségének ez kell.
No igen, csakhogy a TouchWiz se nem intuitív, se nem szép, se nem egyszerűen kezelhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest