Új hozzászólás Aktív témák
-
rosszfiu18
tag
A Sony is lassan elkészül, sokat nem szórakoztak az UI-val ...
http://napidroid.hu/sony-xperia-z1-z2-es-z3-mar-keszul-az-android-5-0-frissites/A kihívások elkerülhetetlenek, de a vereség nem kötelező!
-
rosszfiu18
tag
Én átváltottam Art futtatókörnyezetre, töröltem egy csomó gyári appot, amit nem használok egyáltalán és fut a háttérben, itt ott állítgattam a fejlesztői módnál (kivettem az animációkat) és figyelem, hogy ne fusson rengeteg app a háttérben és bizony egyáltalán nem laggol a készülék! Féltem Tőle Én is, bár volt olyan, ami eléggé laggolt,ezt a telót a Tmobile-nál nyomkodtam, nem a kiállított darabot, hanem egy előttem kibontottat! Telenornál hasonlóak a tapasztalataim, de az csak kiállított készülék volt, így inkább vettem egy gyári független 16/2-est, ez nincs tele a szolgáltatós appokkal, amik lassítják a telót (tudom, szoft csere, eltűnik...de gyári állaotú készülékről beszélünk)!
- Quick Circle tok nagyot nyom a készülék kinézetén és mindennapi használatában, így mindenképpen csak ajánlani tudom ezt is!
- Egy G2-höz képest -a sebességbeli különbségen kívül, mert a G2 jobban van optimalizálva- sokat fejlődött a kamera is, szép képek még gépen visszanézve is!
- A hangminőség sokkal jobb, tisztább hangzás, erőteljesebb mélyek, max hangerőn sem képes (de ez függ a zene minőségén is)!
- A kijelző talán egy kicsit fakóbb (de a fehér az fehér, a fekete talán szürkébb mint a G2-nél), de a felbontása és a fényerő eszméletlen! A Youtubeos 4k-s videókat nézegetve, a felbontás miatt, sokszor olyan érzése van az embernek, mint ha 3D-s lenne a videó!
Nagyon Én sem látom az értelmét ennek a felbontásnak, nagyjából 1 évig használtam egy G2 32GB-ot, az a kijelző is tökéletes volt!
A készülék mérete bőven megszokható, de nyilván egy G2 vagy egy N5 kényelmesebb a napi használatban!
És ha minden igaz, nemsokára már frissíthető az új rendszerre!Én a készüléket csak ajánlani tudom, remélem, hogy az Android L telepítése után sem fog megváltozni a véleményem, maximum csak megerősödik!
Remélem kimerítő választ kaptál!
A kihívások elkerülhetetlenek, de a vereség nem kötelező!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest