- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Realme 14x
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz GoldhandRent #70 üzenetére
Nem akarsz blogolni arról, mi helyes, hogyan és miért? Gyűjtögess témákat, mint ez, aztán mehet is. Én tuti olvasnám.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz GoldhandRent #90 üzenetére
Mint ahogyan írtam ez egy irgalmatlanul hossz lista, ami van, létezik és fog is. Engem sem kap el a roham ha valaki hajtókarozik vagy krovázik, stihlezik vagy flexel, gólyalábaz stb. stb. stb.
Változtathatunk rajta, de, hogy miért kéne, azt nem tudom Van egy tonna olyan nyelvtani problem amin valóban kellene.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
vicze
félisten
"Égő" maga a szó, egy tárgyat definiál a kontextusban és nem magát az égés folyamatát. A LED égő ugyan úgy égő. Az izzó is egy szinonima egy tárgyra, már jó ideje semmi köze az izzáshoz. Ez nem szakmaiság kérdése, hanem adott szókincsé, szavak jönnek és mennek, akár generációk között is lehetnek szókincs különbségek, kb. ezen vitatkoztok. Millió egy ilyen van, volt és lesz, ezen rugózni értelmetlen. Továbbra is drótláma.
Vannak nekünk ám olyan szép szavaink is mint a kuplung... -
AliceWake
HÁZIGAZDA
A fotonnal bombázást választom, olyan Star Trek-es
#85 Piftuka 0,01 ppm ózonkoncentrációt már szagról megérzel. Fertőtlenítéshez 0,5-2,5 ppm töménység kell, erősen irritáló és oxidatív. A kozmetikusok használják egyébként (sebkezelés), de csak nagyon rövid ideig (olyan, mint egy apró kisülés) és csak lokálisan. Belélegezni akkor sem ajánlott, maszkban vagyunk.
[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
Tikakukac
titán
Micsoda síkideg lehetsz minden nap akkor
Úristen, szerintem vagy egy százas mennyiséget fel bírnék körmölni ilyenekből és még az egyes tájegységekre jellemző dolgokat elő se kaparnám
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Nem láttam még embert, aki benyomta az üzemanyag adagoló pedált, hogy elmenjen az üzemanyagtöltő állomásra (esetleg benzin/dízelkútra, dehát, az sem kút ugye), majd otthon bekapcsolta (nem fel) a LED-eket, leült a TV-kijelző elé, megpihentette a kezét a kartámlán (de akkor már inkább kartartó vagy karpihentető felületen) és bontott egy sört. (Vagy nyitott.)
De amúgy tényleg érdekelne, hogy ha LED-ekkel világítok, akkor mit csinál a lámpa, ha nem ég. LED-el? Emittál
Non omnis moriar.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz GoldhandRent #47 üzenetére
Hát ebben nem értünk egyet... a körte sem lesz jó, mert nem tudod megenni. A lámpára mindig is azt mondtuk, hogy "ég", pedig hát sosem égett a szó szoros értelmében. És a székeden is karfa van, de gondolom pont nem fából... A gázpedál helyett menetpedált mondani is irtó idétlen, ahogyan a képernyő is már rég nem egy ernyő. Ez már csak ilyen, csak azért, mert a mögöttes technológia megváltozik, a köznevesült, az élő nyelvbe mélyen beépült szavak és kifejezések nem fognak megváltozni.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz GoldhandRent #15 üzenetére
A galagonya sem, oszt mégis használjuk rá ezt az igét... (izzik = fényt bocsát ki, nem csak a szó fizikai-kémiai értelmében adekvát módon, hanem simán úgy is, hogy világít, tökmindegy, hogy mitől)
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Formula-1
- Apple asztali gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elite: Dangerous
- DIGI kábel TV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Akció! Paidashu 10600mAh, 22.5W Gyorstöltő PowerBank
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Apple iPhone 14 Pro billentyűzet tok
- Google Pixel 8 Pro átlátszó szilikon tok
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest