Keresés

Aktív témák

• arty

veterán

válasz dlaj #152 üzenetére

semmiben - illetve az érezhető, folyamatos support (funkciók, térképek) jó dolog.

• arty

veterán

Google Maps és Sygic (megvettem teljes EU-t), amit használok jelenleg és nem is kívánok váltani, mert mindkettővel elégedett vagyok.

Az IGO elkésett, nem sokat, úgy 5-6 évet. Tökéletes példa cégre, ami képtelen lépést tartani a változó világgal, a PR pedig sosem volt erősségük. Most ébredeznek, de a termékük egyszerűen nem elég jó: mondom ezt a szülinapp alapján, amit idén a frissítéskor ismét letöltöttem, de áh... az UI elavult, mintha tollas böködésre tervezték volna, kicsit a gombok (főleg nagyobb felbontásnál), lassu/nem reagál, a térkép rendering pedig mintha egy WinCE emulátorból menne, förtelmes na. Ahogy olvasom a frissítési gyakorisággal is vannak problémák, örülök, hogy ebben nem kell részt vennem.

Sose felejtem el, hányan könyörögtek/-tünk (itt ph!-n is, kapcsoldó cikkek hozzászólásaiban), hogy legyen megvehető androidon is az IGO, csak úgy, mint IOS-en, hogy nem "jókedvünkben" warezoljuk, hanem mert "nincs más választásunk" - jött a vegyél még egy eszközt, töltögesd, tartsd naprakészen és egyébként is mocskos tolvaj, az autónavigáció a tutibiznisz, a droidos juzer túl nagy macera (lenne), stb.

Azon csodálkozok, hogy ezek egyáltalán még léteznek, de ha eltűnnének, egy félmosolyt megeresztenék (káröröm).

Aktív témák