- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Leépíti a Sony az európai piacot?
-
Mobilarena
iGO Primo Nextgen- már a mobilodon is navigálhatsz
Aktív témák
-
Google Maps és Sygic (megvettem teljes EU-t), amit használok jelenleg és nem is kívánok váltani, mert mindkettővel elégedett vagyok.
Az IGO elkésett, nem sokat, úgy 5-6 évet. Tökéletes példa cégre, ami képtelen lépést tartani a változó világgal, a PR pedig sosem volt erősségük. Most ébredeznek, de a termékük egyszerűen nem elég jó: mondom ezt a szülinapp alapján, amit idén a frissítéskor ismét letöltöttem, de áh... az UI elavult, mintha tollas böködésre tervezték volna, kicsit a gombok (főleg nagyobb felbontásnál), lassu/nem reagál, a térkép rendering pedig mintha egy WinCE emulátorból menne, förtelmes na. Ahogy olvasom a frissítési gyakorisággal is vannak problémák, örülök, hogy ebben nem kell részt vennem.
Sose felejtem el, hányan könyörögtek/-tünk (itt ph!-n is, kapcsoldó cikkek hozzászólásaiban), hogy legyen megvehető androidon is az IGO, csak úgy, mint IOS-en, hogy nem "jókedvünkben" warezoljuk, hanem mert "nincs más választásunk" - jött a vegyél még egy eszközt, töltögesd, tartsd naprakészen és egyébként is mocskos tolvaj, az autónavigáció a tutibiznisz, a droidos juzer túl nagy macera (lenne), stb.
Azon csodálkozok, hogy ezek egyáltalán még léteznek, de ha eltűnnének, egy félmosolyt megeresztenék (káröröm).
Aktív témák
Jelen állás szerint mindennemű beavatkozás a rendszer működésébe wareznek minősül, így ezen változtatások kitárgyalása, ezekben való segítségkérés és nyújtás továbbra is tilos. Ezekre a kérdésekre jelen pillanatban is várjuk az NNG válaszát. Az esetleges változásokról értesíteni fogunk benneteket! Köszönjük!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Építő/felújító topik
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest