- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Magisk
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Jó a kérdés. Így nincs szvsz. A mai telefonok elég jó méretűek, elég optimálisak a kijelzőhöz képest. Pl egy Note10 állati kényelmes. Hordani lehet nehéz, ha az ember még mindig ragaszkodik a nadrágzsebhez, amit megszokott X évtizeden át (inkább a férfiakról van szó).
Már vettem válltáskát, csak néha bosszant, hogy rajtam van. Meg kell szoknom.
Én többet is védtem ezeket a hajtogatós megoldásokat, de már kezdem megszokni a mai telefonok méretét. Pl egy S8 iszonyat kényelmes a mai napig. Szóval kezdem elengedni az összehajtható telefonok létjogosultságát. -
Mercel
senior tag
Már megint ott tartunk, hogy mobilok képátlójával hasonlítanak össze tabletnyi képernyő területet.. agyam eldobom..
Egy szívószál körülbelül 9 colos - tudsz rajta bármilyen tartalmat megtekinteni ha lenne rakta kép?:D
A képernyő terület számít valójában, a képátló pedig egy másodlagos adat ami simán félretájékoztat ha nem viszonyítasz képernyő területre IS. -
forumpista
aktív tag
Mellesleg csak kérdem hogy ki az az állat aki rárak egy telefonra valamit ami úgy néz mint egy levehető fólia, úgy is viselkedik mint egy levehető fólia, nem ír rá semmi figyelmeztetést, aztán meglepődik hogy a levehető fóliának kinéző levehető valamit a felhasználók leveszik...
Tudod ha én beleöntök 2 liter fagyállót egy üdítős üvegbe aztán kiteszem a polcra bármiféle figyelmeztetés nélkül, akkor nem biztos hogy a vásárló a hülye hogy beleivott, mer' miért nem jutott az eszébe hogy az üditős üvegben lévő szines folyadék nem üdítő...
Itt a Samsung legalább akkora balek volt mint az újságírók. -
ViSAS
senior tag
Uh, én is csak fogtam a fejem ennél a kijelentésénél. Hétköznapi laikus meg természetesen elhiszi (miért is kérdőjelezné meg az állítását) és elkezd terjedni a fals infó.
Mai hírgyártás színvonala ilyen sajnos, tisztelet a kivételnek.szerk.:
(#15) AtiSnatch: Igen, de ez más kérdés. Attól ő még hülyeséget mondott / rosszul vázolta fel a helyzetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest