Hirdetés
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
1 szó : Undor
Ez jutott eszembe a készülékről. 1 noccs is sok...és most erre büszkék? First dual notch...Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
Gusztáv
addikt
Ez az Aquos V egész jó kis készüléknek tűnik. 80e Ft-os készülékben OIS-t nem tudom mikor láttam. Én vettem egy Aquos S2 tartalék telefonnak, az is meglepően jó készülék. IZGO panel nagyon szép, a kamera is kellemes, gyors a rendszer, bár kicsit fapados. És mindez volt kb 130$.
Laci
-
veterán
Az a dupla notch....
A felső se tetszett soha,de betudtam egy átmeneti félmegoldásnak,de hogy alulra is raknak...
Ok,értem hogy a kapacitív ujjlenyomatolvasó jobb most még mint a kijelző alatti,de erre van jobb megoldás.Oldalra is lehet rakni,ahogy a Például a Sony is sokszor csinálta már,meg ahogy az S10e-nél is van,meg akad még pár ilyen a piacon
Ez így valami borzasztó. -
forgonati
őstag
Alul ujjnyi káva, de azért noccs az kell. Jesszus. Rettentően néz ki, felőlem a szalgról mehetne egyenesen a szemétbe.
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
BiP
nagyúr
Nem is értem, hogy miért nem ez a vonal terjedt el a kávamentesítés terén. Szép, futurisztikus, praktikus.
(biztos azért, mert a front kamera annyirak*rvafontos).Ezt a ma mindenki által használt lekerekített képernyőt nem is értem, hogy tudott elterjedni. (értem, hogy a stabilitás miatt jobb ez a kialakítás)
A notch az meg egyszerűen no comment.[ Szerkesztve ]
-
Plug Life
senior tag
A vicc az, hogy 3 oldalon még mindig kevesebb rajta a káva, mint a mostani „kávamentes” telefonokon 😂 A koppintott iPhone X szénné kerekített sarkok hiányáról nem is beszélve...
-
Silenzio
addikt
Nekem 5 éve volt a vágyam, mikor ilyeneket csináltak. Ehhez képest gagyinak tűntek még a Sony telefonok, sőt még az iPhone is. Most a középszerbe süllyedtek.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Drp81
aktív tag
Fú de ronda...
"Vajon Miyazaki platinázta már valamelyik játékát?"
-
ates
aktív tag
válasz Rolie Polie #18 üzenetére
A tervezőnek körmös járna, hogy egy darabig ne tudjon ceruzát a kezébe fogni.
-
Rolie Polie
junior tag
-
Fancy-boy
addikt
Ezek a fényes készülékházak milyen "guszták" igaz?
-
SH4D0W2011
őstag
válasz Rolie Polie #18 üzenetére
Egyszóval noccsmány.
-
Rolie Polie
junior tag
A dupla noccsért pedig akár egy ezrest is elkérhettek volna annyira egy párját ritkîtó undorító ocsmány borzadály.
Naná, hogy normális vagyok. A hangok is megmondták.
-
Ricardo
titán
"R3-ban egy Quad HD (3120 x 1440 pixeles) felbontású, 120 Hz-es IGZO panel található"
Megnézném élőben ezt a kijelzőt. -
-
logitech1
tag
Hát ez így nagyon csúnya
Posta nem érdekel Átvétel: személyesen helyszíni próba garanciával (3 nap) - utána egyéb garancia, visszavétel nincs! Alku nincs! Nem fér bele az időmbe
-
rdt89
addikt
Megnyomkodnék egy Sharp-ot, de a kamera tulajdonságok és funkciói el vannak maradva a nagyoktól, ettől függetlenül tetszik!
-
Imlos
csendes tag
Az Aquos R3 kicsit csúnya lett szemből. Illetve nem értem a logikát, ha beletesznek egy nagy látószőgü lencsét, azt miért csak videózás céljából lehet használni?
-
zdanee
őstag
Nos, a hírekbe remekül be lehet vele kerülni, szóval annyira mégsem nagy hülyeség, feltéve hogy az ingyen reklám volt a cél.
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
törölt tag
Az oldalára is kellene még három notch. Nevetséges ez a trend, de úgy látszik lehet még fokozni a hülyeséget.
-
joey04
titán
Ez a dupla notch borzasztó.
-
Orosz Mérnök
tag
Régi partner,a Vodafone nem lát benne fantáziát?
-
törölt tag
Na a V nem is tűnik olyan rossz vételnek. A sznapi 835 most a sznapi 730 szintjén áll megközelítőleg.CPU- ban kicsit erősebb GPU-ban kicsit gyengébb. Bőven vállalható még 2019- ben is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest