Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
Érdekesség ..
,,..New to the V30 is the support for MQA. MQA (Master Quality Authenticated) is a relatively new audio format that allows for hi-res audio output at a much smaller file size, making streaming hi-res audio a possibility. Right now, Tidal is the only major streaming service that supports MQA, but hopefully we’ll see other major streaming services like Spotify and Google Play Music support this lossless format in the future...,,
(by Androidauthory ) -
pusszycat
nagyúr
válasz
Remekelek28 #571 üzenetére
Csak ott világit ahol kell,ezért fogyaszt keveset az AOD
-
válasz
Remekelek28 #569 üzenetére
OLED kijelzőnél maguk a pixelek világítanak, egymástól függetlenül. LCD-nél (IPS is LCD) pedig háttérvilágítás van.
-
dnelb
veterán
válasz
babosmiki #562 üzenetére
Az szoftveres hiba volt.
Mondjuk, mert volt G5-öm és nagyon szerettem. Nyugi olvastam G6 topikot is, ott sem lehetett leírni hogy egy rossz vicc lett a G6 mert személyes sértésnek veszedPedig a G5 után a külsőn kívül mindenben 1 lépés hátra
(hardver 1 éves, kamera 2, wide semmivel se lett jobb(tudom ott az az érvetek ne nagyítsunkbele
), nincs led, no infra stb, de a piac szépen beárazta, nem véletlen 120k már csak) Ez meg 1 LG hír, az ír ide aki akar, nem LG topik. Csak azért vettem S8at mert gagyi lett a G6 a G5 után, de úgy látom v30ra se fogok váltani.
-
Aryon87
félisten
válasz
babosmiki #562 üzenetére
Látom megint megtaláltátok egymást
Krisznek volt G5-je a Samu előtt..Tetszős ez a gyorstalpaló a V30-at illetően, maga a telefon is gyönyörű. Semmi csicsa, egyszerű, letisztultabb tervezés, még kisebb kávák, pedig a G6-nál is jó volt. A LED-et azért ebbe belerakhatták volna, de üsse kő. A többi meg pont naprakész.
Kell-e vagy nem kell?
-
dnelb
veterán
válasz
7Heads Drago #559 üzenetére
Samsungnál 2 évig cseréli gariban, utána meg úgysem lesz meg. Jah es nem mind1 hogy kb 1hét után ott a retention mint az LGnél, vagy csak 1 év után ég be 1 picit de addig meg tökéletes.
De G5,V20-nál csak 1 fajta kijelző van, ugyanugy "beég", nincs rá megoldás. Lehet cserélni de ugyanolyan sz*rt tesznek be. Csak ha raksz fel 1 custom romot, amivel bukod a garid , és átkalibrálod magadnak a gyári 8500k értékről.
Nyilván, aki/ami rosszat ír a v30ról az kamu.istenem
babosmiki : nem általánosítok, nyugodtan rákereshetsz v20/g5 g5 screen burn in
Ricardo : a kép nem fekete, hanem szürke.
-
dnelb
veterán
úgy látszik az LG folytatja a G6 féle spóroljunk mindenen filozófiát, most a kijelzőt sikerült gagyira csinálni...
-
Edge
veterán
válasz
Remekelek28 #543 üzenetére
az az usb otg, usb-s eszközt dughatsz rá pl. egér, bill, pendrive, mobilhdd(vagy ssd)
-
Edge
veterán
Nagyon korrekt a pakk, van benne minden ami kell, a kötelező kábel + töltőn felül prémium headset, usb otg(még puha törlőkendő is).
Tok + esetleg tempered glass(de a kerekítés miatt ez nálam kimarad) amit még kell hozzá venni és ennyi. -
Mike81
senior tag
Juuj ez a telefon nagyon begyere.😍Számomra minden olyan folog meg van ami nekem kell😉
-
babosmiki
addikt
Egy jó kis [Unboxing]
-
GEIL
addikt
Vagy sufni gsm oldal ami amúgy nemis létezik most meghirdeti 300.000 ért...megadja a szükséges adatokat....bejön egy pár előrendelés...előreutalással és hipp hopp eltűnik mintha nemis létezett volna....az ember meg futhat a pénze után mert nembirt várni még 1 hónapot a telóra hogy megvegye itthon magyar garival...stb.
-
-FreaK-
veterán
válasz
tome0001 #528 üzenetére
Most tényleg? Valaki felrakja egy tetszőleges általa választott áron, akkor ti azt készpénznek veszitek?
Ha most én összedobok egy sufni weboldalt, és kiírom mellé, hogy előrendelhető 380e Ft-ért, akkor azt is elhiszitek és készpénznek veszitek, hogy annyiba fog kerülni?
-
zoleeno1
veterán
Mármint a linkelt videóra gondoltam, kizárólag kamera képességekben "ver oda", szerintem. De majd kiderül
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-FreaK-, Quqesz, zoleeno1
Alakul a banda úgy látom.Még mindig G3, jaja, de megvan a következő áldozat, hiányoznának a LG feature-ök.
-
leslien
nagyúr
válasz
7Heads Drago #512 üzenetére
mindegy majd januárban ha veszek addigra kiderül úgy is..
-
leslien
nagyúr
-
atosan
veterán
válasz
DonaldJames #500 üzenetére
Alig van benne vas
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG V30 elhagyta a másodlagos kijelzőt, helyette egész kis kávákkal, f/1,6-os kamerával és remek audio-képességekkel hódít.
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- Path of Exile 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tesla topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest