- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkaro
őstag
Valaki ténylegesen próbálta már ezt a zywatchot WP-vel? Nagyon szeretnék egy ilyesmi "kiegészítőt" a telómhoz de eddig egyre se mondták, hogy jó lenne androidon kívül más OS-el is.
-
Kékes525
félisten
válasz
tothmaxy182 #11 üzenetére
Biztosan lesznek. Buta vásárlók okos órákhoz.
-
tothmaxy182
őstag
Nah, a gyártók nekiálltak fosni magukból az okosórákat. De vajon vásárlók is vannak?
-
törölt tag
Mint írtam, én nem hiszek a sikerességben. Túl szűk tartományban használható. Ha nem vmi kiemelkedő karról vetít, akkor bármilyen ruhadarab kitakarhatja a fényforrást. Az akkuidő is kérdéses. Egy napfényben is látható fényerejű projektor ma még elég nagy energiaigényű. Legalábbis egy karkötőben elhelyezhető akkumulátornak.
-
joey04
titán
Az apró kijelzőn Play Áruház és persze billentyűzet is akad
-
törölt tag
Ez egy Kickstarter project volt, ahhoz készült a videó. Ez az eddig megvalósult prototípus.
-
Kékes525
félisten
Tudom, de nagyon jól nézne ki. Azért elfogadnék egy működő hasonló herkentyűt.
(#5) Somatom: Lassan kijönnek a valódi 3D-és kivetítők és akkor face to face beszélgethetünk. Olyan értelemben fake, hogy még nincs teljesen kész. Amúgy kíváncsi leszek, hogy milyen lesz a megvalósított forma.
-
törölt tag
Köszi, de ezen már túl vagyok. Szép elképzelés, de a prototípus képességeiből kiindulva, odébb van még, mire megvalósul a terv. Meg aztán vannak hátrányai is. Mediterrán helyeken a napfény a problémás, északabbra meg a vetítőt eltakaró kabátujj. Én sokkal egyszerűbbel is beérném. Egy Talkband, amin vannak hangerőszabályzó hardvergombok és meg tudja jeleníteni a különböző eseményeket úgy, mint a legtöbb okoskütyü. Sztem manapság ezek nem irreális igények.
zoooja:
Azok nem "fake" videók, hanem bemutatják a koncepciót. Ez nem "csalás"! Van egy videójuk, amin bemutatják, hogy hol tartanak a koncepció megvalósításában. -
Kékes525
félisten
Ha ezek nem tetszenek, akkor ilyet válassz: Cicret Bracelet video, Cicret Bracelet Home page Ettől nem lesz a "12, egy tucat" érzésed.
-
Fejvadi
nagyúr
Pénztárca kompatibilis lenne inkább.
-
törölt tag
Nekem ezektől olyan "12, egy tucat" érzésem támad. Ilyenekkel már Dunát lehetne rekeszteni.
De, ha láttok az IFA -n a Huawei Talkbandéhoz hasonló koncepciót (kipattintható BT füles), akkor légyszi, írjatok róla! Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 1 / 2
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- Apple Watch 8 45mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4365
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Apple Watch Series 9 Cell akku 100%
- Apple Watch 8 41 mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4371
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest