- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
efi99
őstag
válasz
Enigma1945 #46 üzenetére
Ja, meg a későbbi frissítéseket jó eséllyel nem tudod felrakni. Mert minden későbbi összegzőben is benne lesz. (Sőt lehet, hogy feltétele lesz az újabb frissítések felrakásának)
A patch egyébként szerintem azért is hibás, mert 2-án visszajöttek a 2 hét karácsonyi szünetből, iszogatták reggel a kv-t, amikor berontott a főnök, hogy nagy gáz van, össze kéne rakni 1 nap alatt egy patch-at. Az MS nem tudom mennyit tudott időben az egészről, de az Intelnél eléggé el tudom képzelni, hogy - saját "jól" felfogott érdekükben - inkább lapították, bízván, hogy soha nem derül ki, vagy soká, amikor már minden hibás CPU-t eladtak és ezért tényleg csak pár napot foglalkozott mindenki az üggyel 4-e előtt. -
zgospel
őstag
válasz
Enigma1945 #48 üzenetére
Én úgy értettem a cikkek alapján, hogy akár a böngésződön át (Firefox már frissítve lett ellene elvileg) egy weblap is tud olyan scriptet futtatni, ami kinyeri a jelszavadat a memóriából. Tehát hiába tárolod te a külső hdd-n a jelszavaid, mert nem az a lényeg, hanem hogy miközben netezgetsz ki tudják használni ezt a hibalehetőséget és például ellophatják a jelszavad.
Gyakorlatiasan nézve én azt gondolnám, hogy nem az a cél hogy kifejezetten a te ilyen olyan weboldalhoz tartozó jelszavaid megszerezzék, de mondjuk ezt a hibalehetőséget kihasználva ha például a Sony-tól kilopják a felhasználói jelszavakat, akkor az egy elég nagy horderejű dolog.
Vagy mondjuk Paypal fiókok jelszavait ha összeszedegetik és utalgatnak maguknak egy kis pénzt, vesznek belőle bitcoint, vagy ilyenek.
2 lépcsős autentikációval kivédhető egyébként az ilyen, ha tud ilyet az adott oldal/rendszer.Konyhanyelven megpróbáltam nagyjából megfogalmazni ahogy én értem a hibák leírását a PH-s cikkek alapján, remélem nem írtam hülyeséget
Ha mégis akkor bocsi, és remélem utánam kijavít valaki aki jobban érti.
-
válasz
Enigma1945 #46 üzenetére
Bizony.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest