Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz Touch-ko #9 üzenetére

Ööö mondjuk mi? Mármint a cég ahol dolgozom...
    Ha valamit nem vagyunk képesek megoldani a kedves ügyfélnek, de ismerünk olyat, aki megtudja oldani akkor elküldjük hozzá. Nekünk bevételünk úgyse származna belőle - mert nem tudjuk elvégezni a kérését - akkor meg mért ne legyünk kicsit emberségesek.

De többször voltam már olyan esetben, hogy megoldást kerestem 1-1 munkára, cégeket hívogattam fel melyik tudna segíteni. Amelyik nem tudott volt olyan kedves és említett egy céget aki viszont tud.

Szerintem ez így korrekt. Ha már én olyan vagyok és nem tudom kiszolgálni az ügyfél igényeit (lásd xy könyv, ami nincs meg az Apple kínálatában ) akkor lehessen már bennem annyi emberség, hogy megmutatom neki hol tudja megvenni azt amit szeretne ha már nálam nem tudja.

Abban igazat adok, ha az adott könyv megvan az iBooks-ban is, akkor ne mutasson link konkurens szolgáltatóhoz. Ez világos. De ha nem árulják azt a könyvet, akkor miért ne mutathatna link egy olyan helyre, ahol viszont igen!? Elvégre kár nem éri őket, hiszen nincs meg a könyv, nem tudnák eladni.

Tudom én, hogy profitorientált cégről van szó, de ennek a tiltásnak a kihagyásával se keresett volna kevesebbet. Innentől meg már csak egy kis emberségre lenne szükség.

Új hozzászólás Aktív témák