Hirdetés
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Ööö mondjuk mi? Mármint a cég ahol dolgozom...
Ha valamit nem vagyunk képesek megoldani a kedves ügyfélnek, de ismerünk olyat, aki megtudja oldani akkor elküldjük hozzá. Nekünk bevételünk úgyse származna belőle - mert nem tudjuk elvégezni a kérését - akkor meg mért ne legyünk kicsit emberségesek.De többször voltam már olyan esetben, hogy megoldást kerestem 1-1 munkára, cégeket hívogattam fel melyik tudna segíteni. Amelyik nem tudott volt olyan kedves és említett egy céget aki viszont tud.
Szerintem ez így korrekt. Ha már én olyan vagyok és nem tudom kiszolgálni az ügyfél igényeit (lásd xy könyv, ami nincs meg az Apple kínálatában ) akkor lehessen már bennem annyi emberség, hogy megmutatom neki hol tudja megvenni azt amit szeretne ha már nálam nem tudja.
Abban igazat adok, ha az adott könyv megvan az iBooks-ban is, akkor ne mutasson link konkurens szolgáltatóhoz. Ez világos. De ha nem árulják azt a könyvet, akkor miért ne mutathatna link egy olyan helyre, ahol viszont igen!? Elvégre kár nem éri őket, hiszen nincs meg a könyv, nem tudnák eladni.
Tudom én, hogy profitorientált cégről van szó, de ennek a tiltásnak a kihagyásával se keresett volna kevesebbet. Innentől meg már csak egy kis emberségre lenne szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Háztartási gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD alaplapok 2025-ben: B650, X670 vagy X870 legyen?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Beszámítás!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 1TBSSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest