Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
nullpoint
üzenetére
no igen, csak az fps-kontroller az nem jó kombó, forzához imádom a kontollert - mikor vettem lövésem se volt h rezeg is, majdnem földhöz vágtam :d -, de fps-hez pfffffffffff, sztem kb csukott szemmel lehentelem a kontrollerrel fps-ezőket, kipróbáltam a doomot, egyből tudtam h ebből baj lesz, _első_ pályán nem jutottam túl, a külső nézetes tr/ac szerű dolgokra hamar ráállt a kezem, de belső nézetes hentelés egész más történet, oda pc kell egér+billzettel, ezért összeraktam a doom alá a pc-t, az első pályán hirtelen elfogytak a démonok egér+billzettel ( : de mindig csak egy kicsit kell hozzátenni h valami jobb legyen, el is tapsoltam egy rakat pénzt, de arra fogtam melóra is jójez' - pedig tudom h ahhoz nekem egy halk notebook kell jó kijelzővel meg az agyam ( : -, aztán felcseszett h milyen silány kijelzők vannak mai napig, eladtam az egészet, de most majd újra jöhet a pc, xboxban az a jó ha az ember kicsit figyel mindig tud jó áron lőni, és kb bukta nélkül el is lehet adni, de összekuponoztam ufóéktól ps4 pro-t is 85e-ért hátha kihívás lesz megszerezni, de nem volt :d, ki se bontottam, azért valaki később örült neki amikor elvitte annyiért ( :
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Projektor topic
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- További aktív témák...
- HP EliteDisplay E233 23"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- HP EliteDisplay E243 23.8"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- Unifi Ubiquity ER-4 Router + Unifi UCK G2 + 2db SFP Modul eladó
- HP Elite X2 G8 Tablet 13" Touch i5-1145G7/16GB/512GB NVME 3000x2000
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest