Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Yettel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
nullpoint
üzenetére
no igen, csak az fps-kontroller az nem jó kombó, forzához imádom a kontollert - mikor vettem lövésem se volt h rezeg is, majdnem földhöz vágtam :d -, de fps-hez pfffffffffff, sztem kb csukott szemmel lehentelem a kontrollerrel fps-ezőket, kipróbáltam a doomot, egyből tudtam h ebből baj lesz, _első_ pályán nem jutottam túl, a külső nézetes tr/ac szerű dolgokra hamar ráállt a kezem, de belső nézetes hentelés egész más történet, oda pc kell egér+billzettel, ezért összeraktam a doom alá a pc-t, az első pályán hirtelen elfogytak a démonok egér+billzettel ( : de mindig csak egy kicsit kell hozzátenni h valami jobb legyen, el is tapsoltam egy rakat pénzt, de arra fogtam melóra is jójez' - pedig tudom h ahhoz nekem egy halk notebook kell jó kijelzővel meg az agyam ( : -, aztán felcseszett h milyen silány kijelzők vannak mai napig, eladtam az egészet, de most majd újra jöhet a pc, xboxban az a jó ha az ember kicsit figyel mindig tud jó áron lőni, és kb bukta nélkül el is lehet adni, de összekuponoztam ufóéktól ps4 pro-t is 85e-ért hátha kihívás lesz megszerezni, de nem volt :d, ki se bontottam, azért valaki később örült neki amikor elvitte annyiért ( :
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple asztali gépek
- EA Sports WRC '23
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Videós, mozgóképes topik
- E-roller topik
- Yettel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- További aktív témák...
- Cooler Master CK550 V2 Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Cooler Master CK530 V2 Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ SteelSeries Apex Pro (Bemutató darab) Bolti ár:100k INGYEN FOXPOST
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest