- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urby66
aktív tag
Bocsánat, de a tesztből szerintem az látszódik, hogy a maximális képkockaszám magasabb bizonyos játékokban a HT kikapcsolása esetén. És ez nem is annyira a HT hibája, mivel ha processzor limittel szembesülünk a HT egyértelműen segít. (lásd a magletiltós részt) Baj - szerintem - csak akkor van, ha már bőven a processzor limit fölött vagyunk. És ott sem minden játék esetén "árt" a HT.
Továbbá a számok nem tükrözik a mikrolagok, pillanatnyi megakadások számát sem. Amikor ilyen történt akkor újramértem, mivel nem tudtam egyértelműen megítélni, hogy az adott eset összefügg a HT állapotával vagy sem. Ezt nagy biztonsággal megállapítani sokkal több mérést igényelne, és mivel így is több mint száz mérést kellett végezzek, ezért ehhez már nem volt kedvem.
Ezen felül, ahogyan írtam is, a felhasználói élményt nem csak a maximális képkockaszám határozza meg. Például a töltési idők a HT bekacsolása mellett rövidebbnek tűntek.
Chaser:Szerintem nem azzal van baj, hogy felárat kérnek a HT-ért, hanem azzal, hogy a nélküle szállított processzorok nem olcsóbbak annyival.
Való igaz a HT használatából (ha elég erős a processzora) az egyszeri játékos nem sokat profitál, de valljuk meg az Intel célközönsége nem elsősorban mi vagyunk. És a HT előnyei főleg munkánál, illetve vállalati környezetben jelenhetnek meg hangsúlyosabban.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest