Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urby66
aktív tag
Bocsánat, de a tesztből szerintem az látszódik, hogy a maximális képkockaszám magasabb bizonyos játékokban a HT kikapcsolása esetén. És ez nem is annyira a HT hibája, mivel ha processzor limittel szembesülünk a HT egyértelműen segít. (lásd a magletiltós részt) Baj - szerintem - csak akkor van, ha már bőven a processzor limit fölött vagyunk. És ott sem minden játék esetén "árt" a HT.
Továbbá a számok nem tükrözik a mikrolagok, pillanatnyi megakadások számát sem. Amikor ilyen történt akkor újramértem, mivel nem tudtam egyértelműen megítélni, hogy az adott eset összefügg a HT állapotával vagy sem. Ezt nagy biztonsággal megállapítani sokkal több mérést igényelne, és mivel így is több mint száz mérést kellett végezzek, ezért ehhez már nem volt kedvem.
Ezen felül, ahogyan írtam is, a felhasználói élményt nem csak a maximális képkockaszám határozza meg. Például a töltési idők a HT bekacsolása mellett rövidebbnek tűntek.
Chaser:Szerintem nem azzal van baj, hogy felárat kérnek a HT-ért, hanem azzal, hogy a nélküle szállított processzorok nem olcsóbbak annyival.
Való igaz a HT használatából (ha elég erős a processzora) az egyszeri játékos nem sokat profitál, de valljuk meg az Intel célközönsége nem elsősorban mi vagyunk. És a HT előnyei főleg munkánál, illetve vállalati környezetben jelenhetnek meg hangsúlyosabban.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest