Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urby66
aktív tag
Bocsánat, de a tesztből szerintem az látszódik, hogy a maximális képkockaszám magasabb bizonyos játékokban a HT kikapcsolása esetén. És ez nem is annyira a HT hibája, mivel ha processzor limittel szembesülünk a HT egyértelműen segít. (lásd a magletiltós részt) Baj - szerintem - csak akkor van, ha már bőven a processzor limit fölött vagyunk. És ott sem minden játék esetén "árt" a HT.
Továbbá a számok nem tükrözik a mikrolagok, pillanatnyi megakadások számát sem. Amikor ilyen történt akkor újramértem, mivel nem tudtam egyértelműen megítélni, hogy az adott eset összefügg a HT állapotával vagy sem. Ezt nagy biztonsággal megállapítani sokkal több mérést igényelne, és mivel így is több mint száz mérést kellett végezzek, ezért ehhez már nem volt kedvem.
Ezen felül, ahogyan írtam is, a felhasználói élményt nem csak a maximális képkockaszám határozza meg. Például a töltési idők a HT bekacsolása mellett rövidebbnek tűntek.
Chaser:Szerintem nem azzal van baj, hogy felárat kérnek a HT-ért, hanem azzal, hogy a nélküle szállított processzorok nem olcsóbbak annyival.
Való igaz a HT használatából (ha elég erős a processzora) az egyszeri játékos nem sokat profitál, de valljuk meg az Intel célközönsége nem elsősorban mi vagyunk. És a HT előnyei főleg munkánál, illetve vállalati környezetben jelenhetnek meg hangsúlyosabban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Óra topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elite: Dangerous
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Formula-1
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- További aktív témák...
- Cooler Master CK550 V2 Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Cooler Master CK530 V2 Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ SteelSeries Apex Pro (Bemutató darab) Bolti ár:100k INGYEN FOXPOST
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest