Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagysandor88
tag
Nekem egy Zalman ZM-NC 1000-es hűtőm van. Még a Acer 6920G-mhez vettem anno. Nagyon jó és megbízható hűtő. Sajnos kicsit drága volt. A második hűtőre még lehet le is cserélném. Bár most egy jóval kisebb,3820TG-m van, de be szoktam kapcsolni alatta. A hangszórónak a régi gépemhez semmi értelme nem lenne, lévén, hogy 2.1-es és nagyon brutál hangja van, az újnak meg szó szerint csipogók a csipogói.
Na ehhez lehet elférne...
-
PH-User
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére

-
PH-User
addikt
Nem értem, mire a 3 kis gubics ventilátor egy nagy 14-es vagy nagyobb helyett...

- = Zk = - - Mióta szokás notit pl. ágyon vagy bebugyolálva használni?
Enyhén megnő az esély a besülésre. 
-
Sicilian
addikt
Az a hangszóró vagy hangafal, vagy mi a t.cs, sem tudhat többet a beépítettnél ..Semmi értelme
-
M@trixfan
addikt
Az a lényeg, hogy egy Steve Vai Ibanez Jem van az alsó képen.
-
Morden24
nagyúr
Jeee, eddig még a notihűtők piacán található hatalmas rést, a "gémer hűtők" rését senki nem fedezte fel. De most végre-végre a CM-nek sikerült betömnie. Gratula

A második ráadásul kifejezetten ócska, mert a lap hátsó felén sikerült nem gumisávval, csak két vacak tappanccsal megoldani a rögzítést, ami édeskevés lesz.
-
törölt tag
-
törölt tag
ez akkor alternatíva mondjuk amikor a hangszórók a csuklótámasz alatt vannak. nem egyedi eset, és pl ha filmezel de nem valami kemény van alatta, akkor a hangja khmm szal olyan lesz amilyen. tudom, nem netbook az enyém és előre van a nyílás a hangszóróhoz és ez is altec, de ha hason az ágyban filmezek vagy betakarózok és a hasamon van akkor azért elég gáz.
-
Boxi88
őstag
A hűtők jók nagyon, de a hangszóró nekem sem tetszik

-
Peter13
senior tag
Hát ez a kis hangszoró elég vicces. Az jó, hogy nem kell hozzá külön táp, de miben jobb ez egy mezei laptophangszórónál?
Nem adnám oda az R720-as beépített csipogóit...hmm, talán egy netbookhoz lehet értelme...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz RyzenAI9 HX370 32GB 2TB RTX 5070Ti 12GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na ehhez lehet elférne...

jó a lángolt kolbász, de csak ha nem fáj xDD

nem szokása melegedni filmezés közben, takarítani meg szoktam elég rendszeresen, de nem nagyon retkes, pedig általában az ágyban használom...

Nem adnám oda az R720-as beépített csipogóit...hmm, talán egy netbookhoz lehet értelme...