Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Kiskoromban kung-fun 80 szabályos fekvő volt a büntetés, ha elkésett valaki.
Persze akkor, úgy tizenkét évesen csak két-három részletben tudtam megcsinálni, 60-nál rendszerint kihaltam. Viszont nem tudom, miből voltam, de lazán ment a több ezer felülés, ma meg pár száztól kifáradok. Van abban a sportban valami, ami kihozza az emberből a maximumot. 
Természetesen ma is szabályos fekvőt csinálok, valami összeesett gányságot nem volna semmi értelme. Nem becsapni akarom magam. Amúgy csak 68 kiló vagyok 177 centire, szóval nem kell túl sokat kitolnom, ha nagyobb darab volnék, nehezebben menne.
Ami kishúgomat illeti, az a gond, hogy a kecskelegeltetés közben nagyon elpunnyad, nem csinál semmit órákon keresztül. És amikor hazajön este 7-kor, már semmihez sincs kedve. A barátnőivel játszani iskolán kívül nincs ideje, de szerintem a suliban sem nagyon szokott... Nagyon rám ütött, én pedig nem játszottam soha.

hoffman_: Azt hogyan lehet lemérni, hogy fekvőnél hány kilót nyomunk ki?
Új hozzászólás Aktív témák
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze akkor, úgy tizenkét évesen csak két-három részletben tudtam megcsinálni, 60-nál rendszerint kihaltam. Viszont nem tudom, miből voltam, de lazán ment a több ezer felülés, ma meg pár száztól kifáradok. Van abban a sportban valami, ami kihozza az emberből a maximumot.