Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
A vonatkozó feladatok matekozással, agytornával egyértelműbbé tehetők, az agy fürgébbé, ha alszunk is előtte, meg bekapunk pár kanál szőlőcukrot. (Ez rám pl. nagyon jellemző, ha fáradt vagyok, két egyjegyű számot is nehezen adok össze, márpedig olyan feladat is volt.
) Az sem árt, ha az ember tudja, miféle feladatokkal találkozhat egy IQ-tesztben. Tehát az intelligenciám már nem nő, de ez ott nem az intelligenciám, hanem az IQ-m egy hét kialvatlanság, három év reáltantárgy-nélküliség és nyolc év IQ-teszt nélküliség után. Szóval bizakodom, hogy nem mindössze 128-ra vagyok képes. 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Acer Predator 18 AI Gamer / Laptop RTX 5070 Ti Ultra 9
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- DAHUA 16GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Az sem árt, ha az ember tudja, miféle feladatokkal találkozhat egy IQ-tesztben. Tehát az intelligenciám már nem nő, de ez ott nem az intelligenciám, hanem az IQ-m egy hét kialvatlanság, három év reáltantárgy-nélküliség és nyolc év IQ-teszt nélküliség után. Szóval bizakodom, hogy nem mindössze 128-ra vagyok képes.