Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
A vonatkozó feladatok matekozással, agytornával egyértelműbbé tehetők, az agy fürgébbé, ha alszunk is előtte, meg bekapunk pár kanál szőlőcukrot. (Ez rám pl. nagyon jellemző, ha fáradt vagyok, két egyjegyű számot is nehezen adok össze, márpedig olyan feladat is volt.
) Az sem árt, ha az ember tudja, miféle feladatokkal találkozhat egy IQ-tesztben. Tehát az intelligenciám már nem nő, de ez ott nem az intelligenciám, hanem az IQ-m egy hét kialvatlanság, három év reáltantárgy-nélküliség és nyolc év IQ-teszt nélküliség után. Szóval bizakodom, hogy nem mindössze 128-ra vagyok képes. 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) Az sem árt, ha az ember tudja, miféle feladatokkal találkozhat egy IQ-tesztben. Tehát az intelligenciám már nem nő, de ez ott nem az intelligenciám, hanem az IQ-m egy hét kialvatlanság, három év reáltantárgy-nélküliség és nyolc év IQ-teszt nélküliség után. Szóval bizakodom, hogy nem mindössze 128-ra vagyok képes.