- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
Akkor kénytelen leszek olyat mondani amit még nem hallottál/olvastál.
Miért úszik a hal?
Mert nem ér le a lába!Rendőr továbbképzésen vesz részt. Matematikát oktatnak neki.
Hazaérvén nagy boldogan újságolja a feleségének hogy mit tanult.
-Képzeld asszony! Ma azt tanultuk, hogy 3-5=-2, -2+2=0
-Én ezt nem értem.
-Várj! Szemléltetem. Van egy busz. Utazik rajta három ember. Ha abból leszáll öt akkor még kettőnek fel kell szállnia rá, hogy ne legyen rajta senki.
(ez amúgy az egyik kedvenc viccem) -
Huma
addikt
Vicces sztori. A Zeneakadémiát állványozzuk már egy ideje. És az egy böszme nagy és cifra épület. Tele van szintkülönbséggel. Az egyik részen, köralakban magasabban vannak a falak és középen tető van ami két oldalra lejt. Egy jó nagy tető. Akkora mint egy normál tető. Erre a tetőre kell felépíteni az állványt.
Amúgy meg olyan üveglapokon mászkálunk ami alatt 15-20m mélyen van a padló. Állítólag 200kg-ot bírnak ki. Annyi még nem vagyok, szóval elméletileg nem lehet probléma.Az épület elején van egy hatalmas Liszt Feri szobor. Gondoltunk rá, hogy pózolni kéne vele egyet. Csak keményen mint a fészbúkos tinik. Aztán arra gondoltunk hogy az lehet műemlékgyalázás lenne. Mi meg nem vagyunk már tinik. (sajnos)
Az viszont biztos, hogy Feri bá egy csendes alkesz mert találtam a lábánál egy rejtett sörös dobozt.(#59) greenity:
Na ennek örülök. Köszi, remélem is használni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest