- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
pauliboy23 #48 üzenetére
Y5_2-t vettél egy huszasért a boltból? Az Y5_2 nekem tetszik, szerintem jó telefon, jó kamerával.
-
pauliboy23
senior tag
Én tegnap vettem, igaz nem ezt hanem egy y5 2-őt 20.000-ért a tescoban. Eredetileg ezt néztem de a másik lett annyi pénzért.
-
juvegamer
tag
Én rendeltem az edigital-ból a múlt héten csütörtökön, akkor épp le volt akciózva 52.790 ft-ra. Tegnap jött meg, azt kell mondja teljesen elégedett vagyok vele, viszonylag gyors, szép a kijelző, kiváló a hangminőség telefonáláskor. Aki gondokodik egy ilyenen, nyugodtan vegyen, jó készülék.
-
Gerasz
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8 #43 üzenetére
Íme: a Redmi 4x aksi, CPU terén megegyezik, csak 2/16 helyett 3/32 Gb és 10 ronggyal olcsóbb.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Dupla
Nem én voltam.
-
HartgeH3-2.8
addikt
MM-ban akciós napokon 50k környékén lehetett elcsípni kuponnal.
Annyiért igenis jó vétel.
Belépő szinten, jó a specifikáció, és remekül használható készülék. Memória is bőven elég, és kiszolgál.
Nem kell nyilván 800 alkalmazást háttérben hagyni, ez nem S8+
Nekem beváltHaterek:
Srácok el kell menni oda ahol ki van állítva pl MM külön a Huawei pulton meg kell nyomkodni kézbe kell venni, és utána fikázni!!!!Mutass kérlek belépő szinten 4000 mAh-t! Megvárom.
Egyébként meg itt egy normális specifikáció annak aki még olvasni sem tud rendesen:
[link]Persze lesz akiknek soha semmi nem lesz elég jó. Mindig is így volt, és így lesz. Nemsokára jön a Huawei legújabb mesterséges inteligenciával megáldott üdvöskéje potom 300k környékén. Lehet venni akkor azt.
-
Fryskitt
addikt
Tömeggyártás. Lehet, hogy elfelejtették, mivel jöttek már elő korábban. Vagy rosszkor vették le a tervet a polcról. Ilyesmi.
-
juvegamer
tag
Most az edigital-ban 52.790 ft ha valakit érdekel. Szerintem ennyit megér.
-
válasz
szupermacs #36 üzenetére
Haverom úgy "menőzik", hogy egy régi telefonjának a tokja alá berakta a paypassos bankkártyáját és azt érinti oda a POS terminálhoz.
A hozzáértők szemöldöke igencsak felszalad, amikor látják, hogy egy ósdi telefonnal fizet érintésmentesen
-
Lacok
őstag
A telefon nem rossz csak az ára de az nagyon.
-
Wesder
titán
válasz
szupermacs #31 üzenetére
Ha a règi Samud megvan mèg, akkor OTPay, ès tudsz is fizetni. (Persze ha OTP-s vagy
)
-
Wesder
titán
válasz
Donki Hóte #29 üzenetére
Ezèrt nincs Huawei/Honorom (na meg a MIUI koppincs EMUI miatt sem.
)
Ha már ekkora a káva lent, igen is legyenek ott gombok, ne a szutykos márkalogó...
-
Egyébként a cikkben dícsért Y7 Prime kapható valahol nálunk?
-
szupermacs
veterán
válasz
Matada2.3 #30 üzenetére
iPhone-nal kipróbáltam volna, de az az Apple Pay működik vele. Hangrendszereknél nálam még mindig a Jack vagy a BT megy, nyomtatni meg csak az irodában szoktam munkahelyen gépről. Valamiért én is mindig NFC-s mobilt akartam (lassan 4 éve mindig csak olyan telefonom van) de sose használtam ki.
-
Matada2.3
veterán
válasz
szupermacs #26 üzenetére
Mobilfizetés, nyomtató, hangrendszer, egyebek. Én azért tartom ezek mellett fontosnak, mert próbálok 3 évre előre gondolkodni egy telefon vásárlásánál, és ki tudja, lehet még elterjed ez az érintgetés.
-
Hihetetlen (vagy inkább szánalmas
) hogy a két ujjnyi magasságú alsó kávára nem fértek rá a funkciógombok, hanem a képernyő aljára hegesztették fel azokat szoftveresen.
Ha fele ilyen magas lenne az alsó káva, akkor érthető lenne a dolog, de így egy vicc az egész
-
DonaldJames
tag
5"-on el menne 720,de 5,5 hüvelyken már minimum 1080 kellene.60ezerért drága.
-
janeszgol
félisten
CSak a cikket olvastam el. Nekem tetszik ez a telefon. A kijelző kékes, ám szép (youtube), az SoC megfelel ide, a memória valóban lehetett volna több, az üzemidő (akku) maximális pont, a kamera közepesnél picit gyengébb. Nem rossz, de van jobb ebben a kategóriában is. A cat6-nak örülök. Összességében szerintem megéri a 60 ezer forintot. De!
Leárazva van már P9 Lite 2017, majdnem ennyiért. Aki tehet hozzá, az tegyen.
-
csongi
veterán
Ez se lett a Hüvely ékköve
Kezdi a Samungosodást? Valamit adjunk ki, mert megveszik úgyis? A név eladja? -
7Heads Drago
veterán
2 gb rammal mit akarnak? A proci is lehetne picit jobb. Ezzel kár égetni magukat.
-
Matada2.3
veterán
Ennyi pénzért persze nem vár csodát az ember, de az alapokat joggal várja el, mint az ujjlenyomat olvasó, nagyon jó esetben NFC és társai. Ez egy kicsit harmatos lett.
-
Taranti
senior tag
válasz
AliceWake #16 üzenetére
Nagyjából ez, de mondjuk a legrosszabb egy P8Lite volt. Az gyakorlatilag csak a Duna-hidakon tudott tisztán venni, amúgy még egy beszélgetős műsor is élvezhetetlen volt, akármilyen fülessel próbáltam. Ami érdekes, hogy az eddig használt 8-10 más márkájú telefonnal ilyen gondom sosem volt. Huawei sajátosság? (Egyáltalán milyen chip-ek a rádióvevők, mit lehet tudni ezekről?)
-
nordo
tag
Ezt az Y-szériát egyre kevésbé értem a Huawei-nél.
-
Elementh
aktív tag
Ezt gondolom Kínában minden bolt előtt elmenő ember kezébe adják ingyen? El nem tudom képzelni, hogy ezért a specifikációért pénzt ad ott valaki.. Persze a nevét meg kell fizetni, de tiszta LG utat járnak szinte..
-
juvegamer
tag
A Qualcomm hivatalos oldala szerint az LTE kategória 7-es. A tesztben meg cat. 6 van.
https://www.qualcomm.com/products/snapdragon/processors/435
The Qualcomm® Snapdragon™ 435 processor integrates X9 LTE with support for Cat 7 downlink speeds, up to 300 Mbps, and Cat 13 uplink speeds, up to 150 Mbps. With dual ISP and Qualcomm® Adreno™ 505 GPU integration, the Snapdragon 435 supports rich, high-quality camera images and stunning graphics with optimum speed and power efficiency.
-
juvegamer
tag
válasz
Massmurderer #12 üzenetére
Az ára meg nem 67 hanem 59.900-
Bár lehet olcsóbban is találni. -
-
juvegamer
tag
Én nem követem szorosan a mobil iparág fejlődését de azt gondolom hogy jelen pillanatban egy átlagos felhasználó számára elég egy 8 magos processzor meg 2 giga ram egy telefonba.
Nem is értem a fanyalgókat, akinek ez kevés az vegyen 200.000-ért Iphone-ot vagy valamelyik csúcs Samsungot. -
Massmurderer
őstag
-
szkaroly
senior tag
válasz
Massmurderer #12 üzenetére
Az év másik vicce pedig az hogy nem figyeltél oda, mert a ram 2GB.
-
Massmurderer
őstag
Specko,ár förtelem.1280x720 felbontású kijelzö,1GB ram 67ezer magyar forintért 2017 év végén.Huawei meg a viszonteladók is h*lyének nézik a magyar népet.note 1-em egészbe megeszi ezt a túlárazot hulladékot.20-25k érte,de semmivel se több.Viszont az év viccének elmegy ez a teszt és ez a teló
-
juvegamer
tag
Azért szerintem a Prime verzió itthon jóval drágább lesz.
-
jUUh
addikt
Szerintem drága, de egyébként határeset.
-
szupermacs
veterán
El kéne felejteni ebben a méretben ezt a felbontást, főleg ennyiért. A fHD már nem a csúcskategória presztízse.
-
Taranti
senior tag
Mennyire teszteltétek a rádiót? Én ugyanis már több (szám szerint 3) Huawei modellnél is belefutottam, hogy borzasztóan gyenge a vételi minőség, szóval rádiót hallgatni egyszerűen nem érdemes velük.
-
hemaka
nagyúr
lol, jo a cim es igaz is ebben az esetben
-
aelod
veterán
Ha eltekintünk az ártól akkor mi bajod a 720p-s kijelzővel mondjuk 5"-on? Minek oda több? Én is féltem, hogy nagy visszalépés lesz a Redmi 4x-en a 720p kijelző az LG G2 fHD-jához képest. Hát 2 nap alatt megszoktam és nagyon nézni kell, hogy észrevedd. Aztáb persze vannak pixel vadász szemek akiket ez zavar. De ezért az árért valóban bele lehetett volna tenni egy fHD-t ebbe.
-
Csapoati
nagyúr
Az oké, hogy a 67 ezres Y7 Prime jobb ajánlat, de ennyiért sima HD 2017-ben, hát...
-
aelod
veterán
Nem is vettem észre, hogy nincs ujjlenyomat olvasó. Hát nem lenne rossz ez 5" méretben ugyan ekkora akkuval, ujjlenyomat olvasóval, OTG funkcióval, 3/32 kiszerelésben. Az lenne a prime. De ezt tudja a a Xiaomi Redmi 4x-et
ami még olcsóbb is jóval ennél. Nem beszélve a Redmi Note 4-ről ami hardveresen azért jóval erősebb a S435-nél.
-
ghiottone
nagyúr
Ezért az összegért ujjlenyomatolvasó és OTG minimum kellene, hogy legyen a készülékben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Nintendo Switch 2
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest