- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
juvegamer
tag
Én rendeltem az edigital-ból a múlt héten csütörtökön, akkor épp le volt akciózva 52.790 ft-ra. Tegnap jött meg, azt kell mondja teljesen elégedett vagyok vele, viszonylag gyors, szép a kijelző, kiváló a hangminőség telefonáláskor. Aki gondokodik egy ilyenen, nyugodtan vegyen, jó készülék.
-
juvegamer
tag
Most az edigital-ban 52.790 ft ha valakit érdekel. Szerintem ennyit megér.
-
juvegamer
tag
A Qualcomm hivatalos oldala szerint az LTE kategória 7-es. A tesztben meg cat. 6 van.
https://www.qualcomm.com/products/snapdragon/processors/435
The Qualcomm® Snapdragon™ 435 processor integrates X9 LTE with support for Cat 7 downlink speeds, up to 300 Mbps, and Cat 13 uplink speeds, up to 150 Mbps. With dual ISP and Qualcomm® Adreno™ 505 GPU integration, the Snapdragon 435 supports rich, high-quality camera images and stunning graphics with optimum speed and power efficiency.
-
juvegamer
tag
válasz
Massmurderer #12 üzenetére
Az ára meg nem 67 hanem 59.900-
Bár lehet olcsóbban is találni. -
juvegamer
tag
Én nem követem szorosan a mobil iparág fejlődését de azt gondolom hogy jelen pillanatban egy átlagos felhasználó számára elég egy 8 magos processzor meg 2 giga ram egy telefonba.
Nem is értem a fanyalgókat, akinek ez kevés az vegyen 200.000-ért Iphone-ot vagy valamelyik csúcs Samsungot. -
juvegamer
tag
Azért szerintem a Prime verzió itthon jóval drágább lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Cyberpunk 2077
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Assetto Corsa EVO
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest