- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
szentkuti11 #48 üzenetére
+1. A Roma R2 egy vacak telefon. Gigabyte-tól amúgy sem vennék semmit. Ennek a telefonnak egy hibája van ,a fél giga ram. De független 24 ezerért teljesen jó vétel. Ennyiért L530 van (ami gyengébb, csak a kamera jobb).
Szerintem ez a telefon, ha valóban már most 25k alatt van, megéri az árát. Ha valaki új telefont akar. Használtan sokkal jobbak vannak. (De mivel Magyarországon irtóznak az emberek a használt cucctól, ezért ez irreleváns még.) -
csongi
veterán
válasz
Amugy a felulet nagyon jo, en is ezt hasznalom. Ezt bitang jol eltalalta a Huawei, kivancsi leszek a kovetkezore is.
2015 ben pedig torvenyilag szbalyoznam a hasznalhatosagi idejet egy telefonnak., hatha nem kerulnenek ki 512Mb rammal keszulekek. Illetve szoftvres oldalon, legalabb 2 ev tamogatast irnek elo
, (amiben legalabb egy ujabb android verziot adaptalniuk kell a keszulekre). 6 havonta koteles lenne frissiteni, javitani a panaszok alapjan. Mindjart javulna a helyzet es dzsunka gyartok is szanalodnank.
A teszt jo es koszonet erte.Meg egy eszrevetel.
Mindent teszt vegen vannak ajanlasok mas keszulekekre. A kijelzo es a hardver osszahasonlitasokba nem lehetne ezen keszulekek pontjait betenni? Sokkal jobban erezheto lenne az ajanlas alapja. -
csongi
veterán
válasz
Nalunk a cegnel meg hasznalatban van, es semmi baj nincs vele. 25k- ert 2 ev garanciaval. Az akksi nem egy vilagbajnok, de a napot kihuzza. Bekapcsolas utan mar jott egy update. Megneztem, az oldalukon, mikori, lassan fel eves. Szoval raktar sopres lehet ebbol a tipusbol.
-
G-Guts
aktív tag
válasz
szentkuti11 #13 üzenetére
Az a telefon nagyon sokban hasonlít erre. Kijelzője annak is inverzbe fordul át. Honnan kukázzák még vajon elő ezeket a TN paneleket?
-
aszti75
senior tag
válasz
szentkuti11 #21 üzenetére
Na azert arra a 2 ev garira nem nagyon biznam a telefont.Foleg olyan javitast vegzo partnerekre,mint amilyenekrol sokat olvastam(hala istennek nincs szemelyes tapasztalatom).
Akkor mar inkabb szolgaltatonal reszletre es melle keszulek biztositas.
Nagyon sok telefont vettem es csereltem mar a hardverapron.Soha semmi bajuk,gondjuk nem volt.Azaz,kivetel egy keazulekkel.Azzal megszivtam.Persze ez 10-bol 1 volt.Ez eleg jo % arany.Sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest