Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz glacious #156 üzenetére

Tökéletesen egyetértek veled. Hiába akár a 4GB RAM is például a Honor 8-ban. Az is kilő mindent a Mobilarenás tesztjén ezt meg is említették. Nálam fél évet volt használva a Y6 2GB RAM-mal 2 alkalmazást nem tudott egyszerre kezelni (pl: Chrome és Galéria). Számomra vicc az egész cég. :C Soha többet kínai telefont.

törölt tag

válasz #86973952 #150 üzenetére

Szerencsére nekem a Z3 Compact tökéletesen fut a 2GB RAM-mal is. Gondolom ez a jól optimalizáltságának köszönhető meg a régebbi rendszernek. Bár én mindig minden alkalmazást bezárok.

törölt tag

válasz Sgr_A #146 üzenetére

Ezt nem tudtam. Köszönöm szépen, hogy szóltál. Akkor még meggondolom inkább az XA1-et. Vagy is mindenképpen Sonyra lesz cseréltetve, de akkor lehet XA2-re. Remélem,az nem hibás széria. ;)

törölt tag

válasz Sgr_A #144 üzenetére

Na nem értelek. Mi az, hogy a 90%-a kijelzőhibás? Semmi baj nincs a kijelzőjével jelenleg se kopp-kopp, és a 3 év alatt egyszer se volt. :((

És soha többet az életbe nem veszek kínai telefont. Se Huaweit, se Honort, se Doogee-t se semmi kínait.
    Szenvedtem én eleget a kínai telefonokkal! A Huawei pedig nem az az alja kínai telefonok közül való.
    Mégis mindkettő telefon amit használtam egy botrány.

törölt tag

válasz #86973952 #142 üzenetére

Hát igen. A Z3 Compact 2015 csúcsmodellje. Eljárt felette is az idő. Az éven 5 éves lesz...Akitől vettem (közeli ismerős) 2016 óta használta idáig tökéletes megelégedettséggel. Soha nem volt szervízbe a 3 év használat alatt. Egy karc nincs rajta, óvta ő is ahogy tudta, és én is ezt teszem. Nilkin 9H+ fólia az előlapon és a hátlapon is. Vastag fajta, az a direkt erősen védő tok. Nagyon látszik, hogy kímélve volt. Vízbe egyszer se vitte természetesen. Az akkumulátor is nagyban kímélve lehetett, mert nekem folyamatosan bekapcsolt wifivel még most is a 2 napot simán kibírja töltés nélkül, de a 3 napot is kibírná ha nem használnám ennyit. A kamerájától még most is leesik az állam, a 4K videó és a 60 képkockás videó az egyik kedvencem.
    A 2GB RAM tökéletesen elég, pörgős, gyors, nem akad, nem fagy. Tökéletesen teszi a dolgát. Nem zár be alkalmazásokat. A 2GB-ból folyamatosan szabad 700-800MB szóval a memóriakezelése is hibátlan.
    A hangminősége is jó, bár nem a legjobb a piacon. Android 6.0.1 fut rajta, és ez az utolsó frissítés is rá. Kicsit régi az Android biztonsági javítása. 2016 május 1. Na száz szónak is egy a vége. Szerintem ezt a telefont még a mai napig megéri megvenni használtan, mert teljesen jó. A 2GB RAM elég, nekem a 16GB tárhely is meg ugyebár lehet bővíteni is memóriakártyával meg áthelyezni a kártyára a letöltött alkalmazásokat.
    Kitűnő választás azoknak, akik nem akarnak drágán telefont venni (25 ezer körül van a Z3C ára) de egy megbízható, gyönyörű megjelenésű, hosszú üzemidővel és gyönyörű kamerával rendelkező telefont szeretnének vásárolni. :DD :D

törölt tag

válasz #86973952 #139 üzenetére

Igen. A P8 Lite-ból rengeteg szériahibás darabot adtak ki. Rengeteg volt belőle a Wifi-Bluetooth áramköri hiba.
    A Y6 2018 tényleg belépő szintű, de többet vártam volna tőle. Abban is és a Z3 Compactban is 2GB RAM van, de a Y6 borzalmasan lassú, a Z3 Compact meg gyors.

Apropó. Szerintem a Y6 2018 is egy hibás széria lehet. Az ismerősöm karácsonyra kapott egy Y6 2018-at, januárba már küldték szervizbe. Folyamatosan kikapcsolt magától. Emiatt nem tudták őt elérni. Szóval szerintem ebbe a szériába is van jó pár hibás darab.

Én már nem fordítok rá időt, mármint a Huaweire. Nem éri meg bosszankodni annyit miatta. Ha kész lesz a képernyőcsere azonnal be lesz cseréltetve egy Xperia XA1-re. :)

törölt tag

Nagyon szép telefon. És a teljesítménye is bőven elegendő. De én többet nem veszek Huaweit. 2 volt eddig, mind a kettővel megjártam. Az első egy P8 Lite volt, ami 1 év használat után a hátam közepére se kívántam. Folyamatos jelleggel lefagyott akár hívás közben is, és nagyon lassú is volt. Na jó. Biztos kifogtam egy gyári hibás darabot, hisz minden gyártónál előfordul ilyen. Eladtam a telefont. Adtam még egy esélyt a Huaweinek. Bár ne tettem volna. Tavaly vásároltam egy Y6 2018-at. Életembe nem szenvedtem ennyit telefonnal, mint amennyit ezzel. Fél éves telefon, de a múltkor nem lehetett semmilyen formában feltölteni. Most azt játssza, hogy telefonhívás után amikor elemelem a fülemtől a telefont, nem kapcsol vissza a közelségérzékelő, és a másik félnek kell letennie, mert én nem tudom. Azt még meg sem említettem, hogy napokra le szokott fagyni, amikor nem reagál semmire csak a lemerülésre. 3 alkalmazást töltöttem le rá, de a RAM mérete közel használhatatlanná teszi a telefont a lassúságtól. Az utolsó pont az volt, amikor szilikontokban fél méterről kiesett szőnyegre a zsebemből. Üvegfólia a kijelzőn (nem ért ki teljesen a kijelző széléig). Az üvegfóliának semmi baja nem lett, egy karc nem lett rajta. A kijelző össze vissza repedt. Most fog menni szervizbe. Utána be lesz cseréltetve, ha kész a képernyőcsere. Vettem egy ismerőstől egy Sony Xperia Z3 Compactot. 4 éves telefon de 1 hónap használat alatt még egyszer sem fagyott le, és persze mérföldekkel gyorsabb mint a Huawei. Semmi probléma nincs vele. 2 naponta kell tölteni, gyors, nem akad, nem fagy le. Ez marad elsődleges telefonnak. Szóval szerintem igaz a mondás, hogy a kínai dolgok soha nem voltak a megbízhatóság jelképe. Én is ráfáztam 2 kínai telefonnal. Amióta a Sony nem kell idegeskedni, hogy nem tudom felvenni a telefonhívást, mert lefagyott. Gondoltam leírom a történetem. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés